Akú sušičku na prádlo si vybrať?
Ahojte, dosluhuje nám sušička a chcem kúpiť novú. Akú máte vy, ako dlho a ako ste s ňou spokojní? Ďakujem.
Bosch séria 6
asi 6 rokov.
ja mám whirlpool od 2019 a perfektná je. Už moja druhá. Naši majú tiež whirlpool o rok staršiu
@sasa1310 Beko od r.2017 bez porúch
Pridám sa, riešim spotrebiče v novom dome. Mame ponuku na spotrebiče značky miele vrátane pračky a sušičky. Máte s týmito práčkami/sušičkami niektorá skúsenosti? Oplatí sa za tú cenu?
Pridám sa, riešim spotrebiče v novom dome. Mame ponuku na spotrebiče značky miele vrátane pračky a sušičky. Máte s týmito práčkami/sušičkami niektorá skúsenosti? Oplatí sa za tú cenu?
@anonym_95e553 Miele sa berie ako TOP luxusná značka, takže asi to šmejd nebude ale nemam skusenosti. Ja mam radšej Bosch, ktorý je stále nadstandart. A a take Beko, to je lowcost. To ani netreba s tým uvažovať.
@anonym_95e553 Miele sa berie ako TOP luxusná značka, takže asi to šmejd nebude ale nemam skusenosti. Ja mam radšej Bosch, ktorý je stále nadstandart. A a take Beko, to je lowcost. To ani netreba s tým uvažovať.
@anonym_def583 Ten lowcost ti vydrzi takisto ako draha susicka.
@anonym_def583 Ten lowcost ti vydrzi takisto ako draha susicka.
@marca12 Nevydrži
Okej ja som chcela porovnať kvalitu prania/sušenia ale asi by sol veľa chcela sby mal niekto inú značku a potom miele a vedel porovnať.
Mame elektrolux 6 r .
Perfect care na 8 kg .Ma program na postelne pradlo 2 sady perin s plachtami suším . program outdoor na ňom suším všetky bundy šuštiaky zimné veci .Program na paperove bundy .Som snou spokojná .Akurat už sme asi 3 x menili také kladky čo odišli a remeň .Ale teda ja jej dávam zabrať 🙈😂Keď odíde pôjdem zase do elektrolux ale už do tej novšej rady Sensi care.Pracku už mame túto novú radu .
Máme nejakých 9 rokov Bosch - už by som túto značku nekúpila. Išla by som určite do LG ( v tom istom duchu som vymenila aj práčku pred pár rokmi a maximálna spokojnosť)

ja mám whirlpool od 2019 a perfektná je. Už moja druhá. Naši majú tiež whirlpool o rok staršiu