Akú umývačku podlahy vybrať do domácnosti so psami?
Ahojte rozmyslam nad umyvackou podlahy ...mame psa ktory strasne plzne...mate umyvacku? Ste spokojne? Ak ano ktory tip..budem rada za tipy
nenahradi to naozajstny mop. Nema to kde zmykat , chodi iba s nalepenym uteracikom na ktory si pricikava cistu vodu zo zasobnika. To ti moc nepomoze za tie prachy s chlpami
nenahradi to naozajstny mop. Nema to kde zmykat , chodi iba s nalepenym uteracikom na ktory si pricikava cistu vodu zo zasobnika. To ti moc nepomoze za tie prachy s chlpami
@martinmmartin ja som mala taky, ze si chodil mopy normalne umyvat do stanice, tam boli ake vrubky, nahnalo o vodu na ne a tak sa to ,,pralo" akoze urcite to neni 100% ako z pracky, ale boli ciste
@martinmmartin mám mop, ktorý si každých pár minút čistenia umýva handričky. Dockovacia stanica má čistú a špinavú nádržku.
@stella789 Mám iRobot Roomba Plus 405 Combo + AutoWash dock. Som s nim spokojná. Nie je podlaha vyčistená na 100% ale mávame občas dnu psa a som spokojná s výsledkom. Prísť domov ku čistým podlahám bez minimálnej námahy je úplna bomba.
@martinmmartin mám mop, ktorý si každých pár minút čistenia umýva handričky. Dockovacia stanica má čistú a špinavú nádržku.
@stella789 Mám iRobot Roomba Plus 405 Combo + AutoWash dock. Som s nim spokojná. Nie je podlaha vyčistená na 100% ale mávame občas dnu psa a som spokojná s výsledkom. Prísť domov ku čistým podlahám bez minimálnej námahy je úplna bomba.
@anonym_84927c no to my mame nejaky na prd teda.... kuknem na to
@anonym_84927c no to my mame nejaky na prd teda.... kuknem na to
@martinmmartin na manzelke a vysavacom robotovi nesmies nikdy setrit. 😉
@martinmmartin Nemas pravdu,uz su roboty ktore si vodu dokazu aj vymenit.
@martinmmartin Nesúhlasím,lebo mám jednoduchý robotický vysávač, ktorý prv pustím na vysávanie a potom na umývanie, ktoré úplne stačí na jemný prach, keďže chlpy zo psa mi prv vysávač pozametal
Základ je najprv povysávať. Potom je úplne jedno čím pozmývaš. Pustím robota a povysáva dokonale všetky chlpy aj mikroprášok

Urob si zo psa mop