Aký vysávač odporúčate na koberce?
Ahojte. Aký vysávač by ste mi odporučili, keď mám doma aj koberce? A aby sa hlavica nezasekávala na nich a hladko prešla, a zároveň aj vysala omrvinky, vlasy a tak? Najlepšie by bolo asi bezvreckový, keďže tam sa potom ťažko hľadajú nové vrecká. Robotický si nemyslím, že je dobrá voľba. A nechcem ani predražený. Ďakujem za rady 🙂
Rowenta s turbokefou od 700W,ale so sackom,bezsackova mi odisla po dvoch rokoch sackovy drzi uz 9ty a stale taha ako das😁
ja pouzivam eta terier, koberce co mam ja doma maju maly vlas a s tie povysava krasne, vysaje z nich vsetok bordel
miele, jednoznacne.. ja mam complete ale dokupovala som velku parketovu halvicu, ten vysavac slape 10 rokov... mam ale vreckovy, tie kupim v pohode.. aj cez temu, ALE islaby som do bezvreckoveho. Celkovo kefy vo vysavacoch su peklo, namotavaju sa na to vlasy, chlpy... mam taky elektrolux na povale vylozeny :D Takze by som si to isla obzriet, ak to ma mat kfu, tak aku, a ako sa cisti.. za mna nic, len riadny tah a riadnu ruru nech to ma... zaidnu starost dalsiu s cistenim nechcem

https://www.alza.sk/rowenta-compact-power-xxl-a...
mas tam aj turbokefu na vlasy, aj ked je lepsie dokupit velku turbokefu na koberce.