Elektrické autíčko pre 1,5-ročného syna – odporúčania kde kúpiť?
Ahojte, kupovali ste niekto elekttricke auticko? Maly ma rok a pol. A chceme mu ho kupiť. Kukala som na allegro. Maju aj dobre rezencie aj zlé tak neviem noo 🫣... matd nejake ovorene eshopy s kade ste objednali ??.. alebo to deticky nebavilo? Nechcem zas vthodit tolko penazi abg nam ti doma stalo, ale ako poznam syna tak sa mu to pačit bude. Ale neviem kde nakupiť. Budem vďacna za rady ❤️🤗
3,2,1 start ocakavaj komentare, ze dieta ma behat a nie sa vozit v auticku 😃. Pritom aj dieta, ktore ma auticko beha cele dni, obcas sa povozi. Odporucam, nase dieta sa v elektrickom auticku rado povozi. A rad sa aj bicykluje, rad sa vozi aj na odrazadle a aj kolobezke. Lebo aj to ti tu budu pisat, ze radsej bicykel 😀. Lebo dieta co ma elektricke auticko podla nich nema bicykel.
to autíčko má aj diaľkové ovládanie takže rodič ho ovláda v takomto veku keď to dieťaťu tak nejde, ale radosť bude mať, je to dobrá vec, my sme volili terénny jeep lebo nemáme všade rovný povrch trávy a super, samozrejme že veľa detí sa v ňom vozí, od susedov po kamarátov
3,2,1 start ocakavaj komentare, ze dieta ma behat a nie sa vozit v auticku 😃. Pritom aj dieta, ktore ma auticko beha cele dni, obcas sa povozi. Odporucam, nase dieta sa v elektrickom auticku rado povozi. A rad sa aj bicykluje, rad sa vozi aj na odrazadle a aj kolobezke. Lebo aj to ti tu budu pisat, ze radsej bicykel 😀. Lebo dieta co ma elektricke auticko podla nich nema bicykel.
@anonym_4461d9 ved jasné ale nech si kazdy vravi co chce.. 😅😅 vsetko to uz mame aj na trojkolke to už vie. Ale som nazor ze veci treba menit a nebude v tom pol dna.. vydrzi baterka max.1-2hod. Leb som videla ze kazdt ich vetsinou kupoval na prvý rok. .. a kdd ste ho kupovali ???
to autíčko má aj diaľkové ovládanie takže rodič ho ovláda v takomto veku keď to dieťaťu tak nejde, ale radosť bude mať, je to dobrá vec, my sme volili terénny jeep lebo nemáme všade rovný povrch trávy a super, samozrejme že veľa detí sa v ňom vozí, od susedov po kamarátov
@alenka58 no aj taky som kukala. A s kade ste objednavali ?
@anonym_4461d9 ved jasné ale nech si kazdy vravi co chce.. 😅😅 vsetko to uz mame aj na trojkolke to už vie. Ale som nazor ze veci treba menit a nebude v tom pol dna.. vydrzi baterka max.1-2hod. Leb som videla ze kazdt ich vetsinou kupoval na prvý rok. .. a kdd ste ho kupovali ???
@ni_kca synovec dostal na 1rok mercedes, ovladali aj rodičia. Prevozili sa aj s neterov minim. do 6rokov . Neter dostala suv jeep a tiež sa vozila so 6. A s našimi aj 6 dalšich deti z partie na ulici . Buď na ulici alebo na dvore,ktory je do kopca a z kopca. Na meďaku sa menila baterka asi po 2 rokoch. Posunuli sa ešte ďalej do rodiny,kde jazdili dalšie roky. Výrobcu neporadím lebo to kupoval stary otec.
Náš dostal teraz pred nedávnom od svokrovcov na druhé narodeniny. Objednávali z Allegro. Dokonca mu odtiaľ poslali aj ŠPZ s jeho menom. Prvé dni doňho nechcel ani sadnúť a teraz sa tam rád vozí. Má to aj diaľkový ovládač pre rodiča.
Jedno dieta to nebavilo, druhe to bavilo. U nas jazdia iba na dvore, na ulici smw boli par krat, a stalo sa mi, ze sa vybila baterka a musela som ho doniest domov, skoro som umrela😂 podla mna je jedno, kde kupis
Jedno dieta to nebavilo, druhe to bavilo. U nas jazdia iba na dvore, na ulici smw boli par krat, a stalo sa mi, ze sa vybila baterka a musela som ho doniest domov, skoro som umrela😂 podla mna je jedno, kde kupis
@majlo1234 no aj tak nie.. lebo niektoré na eshopvh maju hrozne rezencie ze po 2 dnoch sa pokazia alebo co... a alza ich mas podla mna predražene .. no to ze my dom ani dvor nemame skor to chcem na ulici ale len okolo cinzaka radsej 😅😅 a kolko asi tak vydrzi jazdit tak ako pise u nich 1-2hodm???

@ni_kca 1,5r to ešte nebavilo nezaujímalo, až tak 3 r javili záujem