Je možné kúpiť cibuloviny a kvety v Novom Targu?
Ahojte,neviete či na trhu v Novom Targu je možné kúpiť aj cibuloviny na jesennú výsadbu pripadne iné kvety? Ak áno tak asi kedy začínajú predávať a aké máte s nimi skúsenosti, cenovo ci sa oplatí a ci vám nepredali iné než ste farebne chceli, ďakuje. 🙂
Za mesiac urcite bude velka ponuka. Ci sa oplati je otazne- uz vela obchodov ma v ponuke v akciach cibulky kvetov ( lidl kaufland.......) pride mi ze su lacnejsie. Vela zalezi ci si kupis 10 aiebo 150. No farbu ti nezaruci na 100:% asi nik. Ja som kupovala v kvetinarstve- zo 100 cibuliek sa ujala asi polovica a vsetky su jednej farby hoci som kupovala rozne asi 4 farby
@zuzinka888 ďakujem 🙂 chystáme sa tam pozrieť tak rovno by som aj kvietky pozrela ak by mali výber po kúskoch žeby som si sama namiesala aj keď viem,ze v lidl sú lacnejšie ale ako balíčky, uvidíme ako budú predávať a po čom. Tak to s tou farbou máte pravdu 😁 pri Viedni sme raz boli na obrovskej výstave kde som si kúpila ozdobný cesnak a rôzny aj taky co by som nekúpila a polka z toho bola nakoniec rovnaká 😁 ale zas to veľa krát aj ľudia na takých trhoch niečo zoberú do ruky a nedajú kde to bolo alebo no pomiešalo sa uz u predajcov 🙂

Za mesiac urcite bude velka ponuka. Ci sa oplati je otazne- uz vela obchodov ma v ponuke v akciach cibulky kvetov ( lidl kaufland.......) pride mi ze su lacnejsie. Vela zalezi ci si kupis 10 aiebo 150. No farbu ti nezaruci na 100:% asi nik. Ja som kupovala v kvetinarstve- zo 100 cibuliek sa ujala asi polovica a vsetky su jednej farby hoci som kupovala rozne asi 4 farby