icon

Je nakupovanie cez eBay seriózne?

taja567
Včera o 17:24

Ahojte, chcem kúpiť tovar cez EBAY, nevyznám sa, poraďte. Dakujem

anonym_f0a486
Včera o 17:24

@taja567 poradiť v čom? Klikneš na kúpiť, zaplatíš, vypises údaje, doručia ti.
Nedoručia - vrátia peniaze

taja567
autor
Včera o 17:28

No veď v tom, či dodajú tovar.

gabrielkaa
Včera o 17:37
@taja567

@taja567 ebay je platforma, kde sa môžu registrovať viacerí predávajúci. Pozri recenzie a uvidíš .. ja som odtiaľ nakupovala viac krát a v pohode

taja567
autor
Včera o 17:38

Ďakujem.

anonym_327b65
Včera o 17:38

Je to trhovisko nové veci ale aj bazárové, sú tam tisícky predajcov môže byť poctivý aj nepoctivý. Peniaze dostane až po niekoľkých dňoch, dovtedy môžeš začať spor ak by niečo nebolo v poriadku.

anonym_63645c
Včera o 17:39

Ebay a napr v****d je prakticky to isté. Sú tam rôzny predajcovia. Na ebayi som kupovala už ako decko a nikdy som nemala problém. Klasika secondhand bazar s tým rozdielom, že sú tam aj čínsky predajcovia s tým istým sortimentom ako na ali/temu. Takže taký mix v***** a ali dokopy.

anonym_02a34f
Včera o 17:43

pozri si hodnotenie,ci posielaju do zahranicia,ci akceptuju vratenie toaru etc.. casto nakupujem cez ebay i ked v poslednej dobe je to viac cinska platforma a ludi askor predavaju na marketpalce a podobne

bubbinaa
Včera o 17:55

Treba si dať pozor, od koho sa nakupuje, aké má hodnotenie daný predajca.

anonym_591dd7
Včera o 18:00

Mm je filatelista a uz roky kupuje len a len cez yBey v licitacii. Kupuje z celeho sveta. Ak znamky nedojdu, vratia mu peniaze. Je to bezpecne.

niekto2hy
Včera o 18:03
@taja567

@taja567 Plat na Ebay cez Paypal.

rozculena
Včera o 18:48

kupovala som tam nedávno filtre do vysávača,lebo tam stáli polovicu z ceny v slov.eshope

tundra
Včera o 19:38

@taja567 nezabudni skontrolovat cenu za dopravu.Niektori,tam maju riadne sumy.
Vzdy nadstav krajinu,kde to ma byt odoslane,teda Slovensko.

chrobak7
Včera o 21:08
@taja567

@taja567 Ešte sa mi nestalo, že by mi z eBay (ale ani z Temu a Allegro) nedoručili tovar. A to som tam nakúpil desiatky vecí.

anonym_1214cc
Včera o 22:13
@niekto2hy

@taja567 Plat na Ebay cez Paypal.

@niekto2hy wtf preco?

tundra
Včera o 22:16
@anonym_1214cc

@niekto2hy wtf preco?

@anonym_1214cc platby cez paypal su chranene.
V pripade problemu, ti vratia peniaze na ucet.

andreatytler
Dnes o 04:48

@taja567 Ebay je velmi seriozne a bezpecne. Ak niekto dostane zle hodnotenie, ebay im zacne robit problemy, takze predajcovia sa skutocne snazia.
Predajca dostane peniaze az vtedy ked ti posle cislo zasielky. Ale zakaznicky servis je hrozny. Ziadny zivy ludia.
Kludne najskor predajcu kontaktuj. Opytaj sa na postovne, alebo na ine veci co ta zaujimaju. Dobry predajca bude s tebou dobre komunikovat.

anonym_1214cc
Dnes o 09:36
@tundra

@anonym_1214cc platby cez paypal su chranene.
V pripade problemu, ti vratia peniaze na ucet.

@tundra ale ebay má normalnu platobnu branu absolutne netreba platit cez paypal ☠️

tundra
Dnes o 09:48
@anonym_1214cc

@tundra ale ebay má normalnu platobnu branu absolutne netreba platit cez paypal ☠️

@anonym_1214cc ved v poriadku,vyber spôsobu platby je na tebe.Cez ebay som nemal ziadny zasadny problem,raz mi švajciarsky colnici zadrzali
pouzity nahr.diel z anglicka,ale poistovna to preplatila.S platbou vôbec.Raz mi paypal vratil peniaze cca.80€,za tovar,ktory neprisiel,ale to nebolo cez ebay.Preto,odporucam paypal,ked zaplatis kartou alebo prevodom,je to tvoja vec.