Je Stokke rastúca stolička správnou voľbou?
Ahojte,
Oplati sa investovať do drevenej rastúcej stoličky stokke alebo splní rovnaký účel aj lacnejšia alternatíva-lidl,kinderkraft ? Ďakujem za info.
my mame origo, pouzivas do 10 rokov este aj k pisaciemu stolu ju deti dlho mali
Ja som tiež za rastúcu, ale stokke je škaredá. Kvôli dizajnu sme šli do Cybex lemo, sme extrémne spokojní. Je drahšia, ale stojí za každý cent. Lacné alternatívy stoličiek máš na chvíľu, rastúcu máš do konca života. To je 100 a 1, opak tvrdí len niekto, kto takú stoličku videl na obrázku, bohužiaľ.
Máme doma lacnejšiu alternatívu a nevidím rozdiel vs 200€ stokke. Dizajn totožný, materiál totožný, funkcia tiež, my sme spokojní. Teraz sme ju dali do ďalšej polohy, dcéra vyrástla a spoko, sama si tam vylezie, stolička je stabilná, drevo pevné, neviem čo je tam iné ako na tej drahšej 😀 Akurát tam nedáš to kresielko pre nesediace dieťa navrch.
Máme doma lacnejšiu alternatívu a nevidím rozdiel vs 200€ stokke. Dizajn totožný, materiál totožný, funkcia tiež, my sme spokojní. Teraz sme ju dali do ďalšej polohy, dcéra vyrástla a spoko, sama si tam vylezie, stolička je stabilná, drevo pevné, neviem čo je tam iné ako na tej drahšej 😀 Akurát tam nedáš to kresielko pre nesediace dieťa navrch.
@iivancova tak tato ma nosnost 35, stokke myslim 90. Je to rozdiel. Mame u babky tuto lacnejsiu alternativu ale stokke je urcite kvalitnejsia, tu mame doma. Vyzuzivana uz 10 rokov, obcas si na nu sadnem aj ja, vsetko drzi ako nova.
stokke sa oplatí , ja som kúpila z druhej ruky z bazaru za 200€ ako novú čiže sa to oplatí
Ja som predala dve po asi 10+ rokoch jedna mala viacej jedna o nejaky rocik dva menej a ja si nemozem stazovat. My sme stokke pouzivali vsetci, aj ako „rebrik“ som ich pouzivala aby som sa dostala do skrine 😅😅 jednu som predala za 50 a tu druhu za 70 ale hovorim pouzivali sme ich viac ako 10 rokov
Mam Stokke pre obe deti, 8 rocna pouziva pri pisacom stole doteraz, kupila by som znovu.

@janadj áno, oplatí sa stokke tripp trapp. Obe moje deti ju využívali roky. Keď nechceš novú, kúp bazárovú. Pred pár týždňami som kamoške kupovala bazárovú, v top stave za 70 eur. Ak by aj bola bazárová otlčená, tak tým, že je to masívne drevo, prebrúsiš, natrieš alebo nalakuješ nanovo a máš ju ako novú a neskôr ju možno predáš aj za viac ako si pôvodne kúpila