Je súťaž o Tesco balíček podvod alebo pravda?
Ahojte,neviem či máte takú skúsenosť na FB vyskočila taká súťaž o balíček detských veci od Tesca kozmetika a neviem čo všetko.Za 2€ len zaplatiť.O pár dní mi sami strhli ešte 29,99€ a nič mi nepřišlo od nich. Dal sa niekto takto oklamať ako ja ?
Kartu si zablokuj, buď rada že ukradli len 30€ a nie viac.
Na FB má reklamu viac podvodníkov ako reálnych firiem.
Zablokuj účet aj kartu.
@ibrunova prečo účet?
snáď im nedala heslo do internet bankingu ale len údaje z platobnej karty, vtedy sa blokuje len karta
@maranco Ja som im nedala nic,zaplatila som prevodom 2€ a tie strhli a potom zase z ničoho nič 30€ .Nepoznám tieto podvody.Ked som bola tehu pred 4 rokmi a aj teraz reklamuju balíčky Happy Baby a to som neplatila vtedy nič a dostala som balíček.
@maranco Ja som im nedala nic,zaplatila som prevodom 2€ a tie strhli a potom zase z ničoho nič 30€ .Nepoznám tieto podvody.Ked som bola tehu pred 4 rokmi a aj teraz reklamuju balíčky Happy Baby a to som neplatila vtedy nič a dostala som balíček.
@siska266 logicky - ucast v sutazi je zadarmo, s tym, ze ak vyhras, vec je tvoja, zadarmo.
Tak preco si platila 2e?
Akoze??? wtf?
@siska266 ale dala si im číslo karty, ak to dáš podvodníkovi tak si môže vyberať z tvojho účtu toľko koľko máš nastavený internetový limit na platobnej karte
prakticky tvojou kartou môže platiť svoje nákupy
preto sa to robí bezpečným spôsobom, na internetové nákupy nikdy nepoužívať svoju hlavnú plastovú kartu
Môžeš si založiť bezplatný účet Revolut,tam si pošleš okamžitou platbou len potrebnú sumu na nákup a zaplatíš cez jednorázovú Revolut kartu ktorá sa nedá použiť viackrát iba na tú jednu platbu
Tak aj keď naletíš na podvod máš svoj hlavný účet chránený aj svoju hlavnú plastovú kartu nemusíš blokovať.
@siska266 si si istá že si platila bankovým prevodom 2€? Dali ti IBAN číslo účtu kam ich máš poslať? Potom nie je žiadna možnosť si nič dodatočne strhávať.
Tak sa rozpamätaj čo konkrétne si im dala aké údaje.

A myslim, ze ti je uz jasne, ze ani nic nepride. Reklamuj transakciu v banke. Toto su stare zname praktiky - Zara, Shein, Tesco, Temu, Pandora, balicek za 2€ to veru nie.