icon

Je táto školská taška pre prváka praktická?

2. apr 2026

Caute, nemáte prosím vás niekto takúto školskú tašku? Takýto štýl.
Chcela by som vedieť či je praktická, otváranie, kapsicky atd. Vhodná pre prvaka.
Pripadne dajte tip s akou ste spokojne
Ďakujem!

Je táto školská taška pre prváka praktická?
ullala
2. apr 2026

Tuto som kupila synovi, ktory bude este len prvak. Je fajn, ze je lahka. Ale rataj s tym, ze nema ziadnu vystuz (na chrbte samozrejme ma, ergonomia je v poriadku) ako klasicke skolske tasky (preto ta nizsia vaha) a tym padom ti nebude len tak rovno stat na zemi ako klasicka aktovka. Ale po skusenosti, kedy som pravidelne nosila dcere cestou zo skoly o nieco tazsiu beckmanku, kedy mi isli ruky odpadnut (a to si nenosia zosity a ucebnice domov, iba desiatovy box a flasku a zopar zositov), som uplne v pohode s tym, ze nebude rovno stat na zemi 😀 Este rataj s tym, ze je o kusok mensia ako bezne skolske tasky.
Ale za mna je tato fajn. Ratam s nou tak na prvy - druhy rocnik.

autor
2. apr 2026
@ullala

Tuto som kupila synovi, ktory bude este len prvak. Je fajn, ze je lahka. Ale rataj s tym, ze nema ziadnu vystuz (na chrbte samozrejme ma, ergonomia je v poriadku) ako klasicke skolske tasky (preto ta nizsia vaha) a tym padom ti nebude len tak rovno stat na zemi ako klasicka aktovka. Ale po skusenosti, kedy som pravidelne nosila dcere cestou zo skoly o nieco tazsiu beckmanku, kedy mi isli ruky odpadnut (a to si nenosia zosity a ucebnice domov, iba desiatovy box a flasku a zopar zositov), som uplne v pohode s tym, ze nebude rovno stat na zemi 😀 Este rataj s tym, ze je o kusok mensia ako bezne skolske tasky.
Ale za mna je tato fajn. Ratam s nou tak na prvy - druhy rocnik.

@ullala ďakujem.. tak asi je rozhodnuté😃

ullala
2. apr 2026
@anonym_autor

@ullala ďakujem.. tak asi je rozhodnuté😃

@anonym_autor inak aj sportisimo predava baagl, tak ak mas blizko sportisimo, tak si ju objednaj do tej predajne na vyzdvihnutie a mozes si ju tam prezriet 😀

autor
7. apr 2026
@ullala

@anonym_autor inak aj sportisimo predava baagl, tak ak mas blizko sportisimo, tak si ju objednaj do tej predajne na vyzdvihnutie a mozes si ju tam prezriet 😀

@ullala práveže všetko mame daleko 😃 ale ešte je čas, tak možno sa ešte nájde príležitosť. Ďakujem 😃

anonym_4851a1
14. apr 2026

my mame tiez od BAAGL ale do prvej triedy sme zvolili aktovku 🙂 ta mi pride ze je na otvaranie velmi prakticka 🙂