icon

Je to originál Alo?

terka776
30. aug 2026

Kúpila som ich dnes ráno v sekaci páčili sa mi keď som si ich skúšala a potom som zistila že je to značka ale nevime či originál alebo fake ? Viete mi pomôcť

anonym_0a1a23
30. aug 2026

vyzera original

terka776
autor
30. aug 2026
@anonym_0a1a23

vyzera original

@anonym_0a1a23 ďakujem 🙂

anonym_0cec3d
30. aug 2026

fake staci pozriet na to krive sitie a aj stitok a oznacenie velkosti original ma ine. Originaly M velkost maju ozmacenu ako M / M/ CH rovnako nazov je na stitku vyssie a aj celkovy text aj ked na tvojej fotke je rozmazany tak oproti originalu to nesedi

eli43
30. aug 2026

@terka776 gemini

anonym_0cec3d
30. aug 2026
@eli43

@terka776 gemini

@eli43 ja mam rovnake a original to teda nie je 🤣 ja ich mam kupovane priamo z ich stranky z USA nie druhej ruky alebo sekacu

biba_18
30. aug 2026

a nie je to jedno? veď to nie je super duper značka…

terka776
autor
30. aug 2026
@anonym_0cec3d

fake staci pozriet na to krive sitie a aj stitok a oznacenie velkosti original ma ine. Originaly M velkost maju ozmacenu ako M / M/ CH rovnako nazov je na stitku vyssie a aj celkovy text aj ked na tvojej fotke je rozmazany tak oproti originalu to nesedi

@anonym_0cec3d to som si tiež myslela keď je na mojich len ta veľkosť bez tých dalších blbosti že je to fake ale potom som sa Dočítala že táto značka používa na niektorých štítkoch aj medzinárodné označenie velkosti a na iných je uvedená len základná veľkosť sestra tuto značku pozná má pár kusov doma a hovorila že to tak tiež má na tričku len veľkosť a na inej sukne aj medzinárodné tak neviem

terka776
autor
30. aug 2026
@biba_18

@biba_18 vám to môže byt jedno a vôbec na to nemusíte reagovať

terka776
autor
30. aug 2026
@anonym_0cec3d

@anonym_0cec3d kde vidíte prosím krivé šitie keď to je elastická guma ?

anonym_b08ca8
30. aug 2026

@terka776 Čo sú to za tepláky ? To by sa mi hodilo pleť v tom burinu na záhrade.

terka776
autor
30. aug 2026
@anonym_0cec3d

@eli43 ja mam rovnake a original to teda nie je 🤣 ja ich mam kupovane priamo z ich stranky z USA nie druhej ruky alebo sekacu

@anonym_0cec3d keď ich máte kúpené priamo s ixh USA stránky tak ako viete že to nieje originál ? Ste sa boli pýtať vo výrobe alebo majiteľa značky alo ? 🙂

terka776
autor
30. aug 2026
@anonym_b08ca8

@terka776 Čo sú to za tepláky ? To by sa mi hodilo pleť v tom burinu na záhrade.

@anonym_b08ca8 alo Yoga ☺️ na stránke tuším stoja 120€ tak keď vám rastu zlate jablka môžete skúsiť

muchotrafka298
30. aug 2026

Dnes su uz fake veci na takej urovni,ze to ludia co tomu rozumeju maju problem urcit. A nie zeny na MK z nejakej rozmazanej fotky, kde to vyzera cele vysedivene a zozmolkovane. Ked sa Ti pacia, tak si ich v tom sekaci kup. Nikto nebude vediet, ci su prave a stali XY dolarov na oficialnej stranke alebo je to fake z Turecka za 10 EUR.

mk1111111111
30. aug 2026

Chces pocut, ze je to original, tak je to original. Ze nie je, ro je jedno, pre Teba je to original. 🙈🤣

terka776
autor
30. aug 2026
@muchotrafka298

Dnes su uz fake veci na takej urovni,ze to ludia co tomu rozumeju maju problem urcit. A nie zeny na MK z nejakej rozmazanej fotky, kde to vyzera cele vysedivene a zozmolkovane. Ked sa Ti pacia, tak si ich v tom sekaci kup. Nikto nebude vediet, ci su prave a stali XY dolarov na oficialnej stranke alebo je to fake z Turecka za 10 EUR.

@muchotrafka298 máš pravdu ľudia na MK tomu nerozumejú takze sa opýtam radšej odborníkov ďakujem pekne 🙂

terka776
autor
30. aug 2026
@mk1111111111

Chces pocut, ze je to original, tak je to original. Ze nie je, ro je jedno, pre Teba je to original. 🙈🤣

@mk1111111111 👍👍

anonym_8d366e
30. aug 2026

Majú modelové číslo?

anonym_6d1884
30. aug 2026

píšeš o tom ako o nejakej super investícii. je to obyčajná handra. omg. spýtaj sa "odborníkov".

terka776
autor
30. aug 2026
@anonym_8d366e

Majú modelové číslo?

@anonym_8d366e suit up trouser W51432R to je oficiálne dávajú to na vysačku na štítku som to nevidela ani na iných nohaviciach

anonym_615b13
30. aug 2026
@terka776

@anonym_8d366e suit up trouser W51432R to je oficiálne dávajú to na vysačku na štítku som to nevidela ani na iných nohaviciach

@terka776
Wau , uz som si cvrkla Vietnamsky original

anonym_195bed
30. aug 2026
@biba_18

@biba_18 okolo ten značky je brutálny hype a influencing. Nechápem, skoro všetky handry obsahujú vysoké percento polyesteru, a mikina stojí cez 100 eur. To môžem kúpiť aj v HM za 9,99. 😀 Ináč šiltovka ALO v Turecku 10 eur.

anonym_195bed
30. aug 2026
@muchotrafka298

@muchotrafka298 toto je pravda. Neuveríš, ale známy si kúpil hodinky v Thajsku že originál fake. Za 300 dolárov cca. Ináč stoja aj 30 000. Prestali mu ísť a skočil do Viedne origoš predajne. Opravili, ani nezistili, že to je fake 😀
Ináč nedávno som videla video zo Šanghaja podzemného mesta, ako sa tam predávajú first class fake. LV kabelka pod 100 dolárov.

anonym_615b13
31. aug 2026
@anonym_195bed

@muchotrafka298 toto je pravda. Neuveríš, ale známy si kúpil hodinky v Thajsku že originál fake. Za 300 dolárov cca. Ináč stoja aj 30 000. Prestali mu ísť a skočil do Viedne origoš predajne. Opravili, ani nezistili, že to je fake 😀
Ináč nedávno som videla video zo Šanghaja podzemného mesta, ako sa tam predávajú first class fake. LV kabelka pod 100 dolárov.

@anonym_195bed
Ja som robila v Malajzii ono to nie su ani fakes je to vela krat tovar priamo z tej istej tovarne originalov je to skor predane vo vyrobnej cene plus par %.

anonym_193ba6
31. aug 2026

Inak, je to fakt tak super materiál, že je to to také drahé?

anonym_195bed
31. aug 2026
@anonym_615b13

@anonym_195bed
Ja som robila v Malajzii ono to nie su ani fakes je to vela krat tovar priamo z tej istej tovarne originalov je to skor predane vo vyrobnej cene plus par %.

@anonym_615b13 áno originál, ale za cenu fake. Až mi je smiešne ako sa cice mice pretŕčajú s originálmi a pritom je to to isté ako z tržnice. Videla som a poznám 2 rovnaké tašky Chanel, originál 5500 original fake 150 😉 No a tá s taškou za 5500 ani za boha priznať, že sú identické. Lebo ona si kúpila hodnotu a postavenie v sociálnom statuse. No a keď toto kabelkové "postavenie" spľasne a chlap vymení ženu za iný model a dierku, predávajú tie otrasné kabelky za facku, len aby mali deťom na prezuvky do školy. Ako teraz slávna Lela Ceterová.

terka776
autor
31. aug 2026
@anonym_195bed

@anonym_615b13 áno originál, ale za cenu fake. Až mi je smiešne ako sa cice mice pretŕčajú s originálmi a pritom je to to isté ako z tržnice. Videla som a poznám 2 rovnaké tašky Chanel, originál 5500 original fake 150 😉 No a tá s taškou za 5500 ani za boha priznať, že sú identické. Lebo ona si kúpila hodnotu a postavenie v sociálnom statuse. No a keď toto kabelkové "postavenie" spľasne a chlap vymení ženu za iný model a dierku, predávajú tie otrasné kabelky za facku, len aby mali deťom na prezuvky do školy. Ako teraz slávna Lela Ceterová.

@anonym_195bed prosím vás vyskakuje mi tu upozornenie bezte sa s vašimi kabelkami baviť do súkromnej správy tady s mojim príspevkom to nesúvisí

anonym_a5c28d
31. aug 2026
@terka776

@anonym_195bed prosím vás vyskakuje mi tu upozornenie bezte sa s vašimi kabelkami baviť do súkromnej správy tady s mojim príspevkom to nesúvisí

@terka776 kde ti vyskakuje upozornenie?
Inak to sa naozaj pýtaš na takéto dokrcene škaredé gate ci je to originál?

terka776
autor
31. aug 2026
@anonym_a5c28d

@terka776 kde ti vyskakuje upozornenie?
Inak to sa naozaj pýtaš na takéto dokrcene škaredé gate ci je to originál?

@anonym_a5c28d každý má jiny vkus ses dosť stará aby si neco take znalá 🙂 s kabelkama a blbostma od Vietnamcu se bezte baviť jinam napsala sem to slušne

anonym_a5c28d
31. aug 2026
@terka776

@anonym_a5c28d každý má jiny vkus ses dosť stará aby si neco take znalá 🙂 s kabelkama a blbostma od Vietnamcu se bezte baviť jinam napsala sem to slušne

@terka776 já taky. 😉