Kde kúpiť batoh pre stredoškoláka?
Prosím poraďte kde sa dá najlepšie kúpiť batoh pre stredoškoláka. Aby si mohla sama vybrať, skúsiť, nejaký dobrý obchod s dobrou ponukou. Ďakujem.
Ja som nosila asi iba v prvom ročníku chvíľu batoh a potom väčšie kabelky len. Syn ten si vybral Vans tiež ide na SŠ
Ja som nosila celú strednú kabelku. Občas batoh za mňa najlepší bol vans do teraz ho mám. Do hocijakého športového obchodu. Na strednej škole si nemyslím že už sa nosia tie školské klasické tašky 😄
@hopeja ja som kúpila koženy z webu, keď som videla ceny obyčajných dala som o trocha viac a vydrží roky.Medzitym čo je v obchodoch a u Číňana nie je rozdiel jedine, že chce nejaký Nike, Vans
Moja mala celu SS Dakine campus a aj na VS ho vsade vlaci so sebou. Ze ma skvelu orgsanizaciu priecinkov. Ono prevlacat notebook v kabelke nie je nic moc.
Môj nosil a stále nosí aj do práce klasika batoh na notebook a má ho z datartu, resp takéhoto obchodu, lebo vždy si kupuje tak, že berie ntb so sebou a skúša ho tam vopchať a dať na chrbát, či sa dobre nosí.
Moja mala celu SS Dakine campus a aj na VS ho vsade vlaci so sebou. Ze ma skvelu orgsanizaciu priecinkov. Ono prevlacat notebook v kabelke nie je nic moc.
@simsalabim prosím ťa, kde kupujete Dakine. Ja som za celý život mala dve najlepšie kabelky od tejto značky, ale totálne sa vytratila z obchodov. Ešte tie batohy sa dajú nájsť, ale inak nič.
@simsalabim prosím ťa, kde kupujete Dakine. Ja som za celý život mala dve najlepšie kabelky od tejto značky, ale totálne sa vytratila z obchodov. Ešte tie batohy sa dajú nájsť, ale inak nič.
@akvi pravdupovediac, neviem, kde ich dostat teraz, uz ho ma snad 6 rokov a stale je tip top. Mozno na Amazone budu mat?
Moj stredoškolák si vybral Nike s operou chrbtice a je spokojný, nosi aj do fitka a momentálne nastupuje na nadstavbu, dovtedy mal klasika len Nike

Hociktorý športový obchod, dievčatá väčšinou nosia kabelku