icon

Kde kúpiť kvalitné samolepiace fólie na dlaždice?

Dnes o 18:51

Dobrý večer chcem sa opýtať kde kúpim alebo aká je dobrá stránka na samolepiace fólie na dlaždice v kúpeľni mám tie male.. myslite si že sa to oplatí ? Zatiaľ ešte prerábať neplánujeme ale aspoň takto si chcem zrenovovať máte s tým niekto skúsenosť oplatí sa to ? Mame starý dom. Ďakujem

anonym_5b81df
Dnes o 19:36

@anonym_autor nešiel by som do toho, po čase to na hranách/okrajoch, na špárach zoškaredie, farbu fólie vyťahá slnko/svetlo, bude sa časom zmršťovať... Nedá sa pôvodný obklad riadne vydrhnúť povedzme Cif-om?

paulita
Dnes o 19:43
@anonym_5b81df

@anonym_autor nešiel by som do toho, po čase to na hranách/okrajoch, na špárach zoškaredie, farbu fólie vyťahá slnko/svetlo, bude sa časom zmršťovať... Nedá sa pôvodný obklad riadne vydrhnúť povedzme Cif-om?

@anonym_5b81df Pravdepodobne chcú odlišnú farbu, dizsjn - v starom dome urobiť niečo novšie. A kvalitná farba by nebola riešenie?

autor
Dnes o 19:47
@paulita

@anonym_5b81df Pravdepodobne chcú odlišnú farbu, dizsjn - v starom dome urobiť niečo novšie. A kvalitná farba by nebola riešenie?

@paulita no rozmýšľajú sme aj nad farbou ale nevieme ako by sme poriesili zem :/

anonym_5b81df
Dnes o 19:59
@anonym_autor

@paulita no rozmýšľajú sme aj nad farbou ale nevieme ako by sme poriesili zem :/

@anonym_autor teoreticky by bolo možné na pôvodnú dlažbu (samozrejme po zarovnaní špár, dokonalom zrovnaní/prebrúsení (podklad musí byť dokonale rovný a hladký, bez zrniek) a penetrácii) položiť vinyl. Do kúpeľne by mal ísť celoplošne lepený. Dalo by sa to poriadne naštudovať na webe, youtube atď. a šikovnejší ľudia by si to vedeli urobiť sami.

anonym_4ba283
Dnes o 20:06
@anonym_autor

@anonym_autor radsej strp to co sa ti az tak velmi nepaci a dosetri na prerabku. Docasne riesenia su vyhodene peniaze.