Kde kúpiť lacné a kvalitné sviečky do kahancov?
Ahojte. Kde sa daju kupit lacne naplne/sviecky do kahancov? Take ktore zhoria cele a nie ze ostane polovica nedohorena. Raz som kupila v lidli a nedoharali cele. Dakujem
@anonym_autor Ja som rada kupovala v DM balenie po 5 ks. Veľmi som s nimi bola spokojná, ale posledné 3 balenia nevyhoreli celé 🤔 Potom som kúpila v Kauflande, tam sú po 1 ks a tie vyhorali celé. Aj tie z Lidl dvojbalenie čo je vyhoralo celé.
@anonym_74a692 no presne z DM mi vzdy stvrtina ostane a ked ju zapalim znova tak dohori.. skusim teda z Kauflandu, dakujem
@anonym_74a692 no presne z DM mi vzdy stvrtina ostane a ked ju zapalim znova tak dohori.. skusim teda z Kauflandu, dakujem
@anonym_autor Ale celkom fajn sú aj číňana, tie vždy dohoria a čo som si všimla, tak číňania majú tieto kahance z Florasystem, aspoň ten u nás má na každom kahanci nalepené Florasytem. Tak poprípade aj odtiaľ. A teda tieto tiež vždy vyhoreli. A tie z DM mne tak divno vždy vyhoreli, že potom sa naspäť nedali už zápaliť. A teraz na leto som u čínanca kúpila solárne kahance a to svieti každý večer.
@anonym_autor kupujeme u nás v papiernictve, dováža ich majiteľ z Poľska, výborná cena a lepšie sme ešte nemali, dohoria komplet, my kupujeme horiace 3,5 dňa za niečo vyše 0,90e. Mali sme aj oveľa drahšie, kadejaké, ale tieto sú fakt TOP.

@anonym_autor Ja som rada kupovala v DM balenie po 5 ks. Veľmi som s nimi bola spokojná, ale posledné 3 balenia nevyhoreli celé 🤔 Potom som kúpila v Kauflande, tam sú po 1 ks a tie vyhorali celé. Aj tie z Lidl dvojbalenie čo je vyhoralo celé.