icon

Kde kúpiť lacné a kvalitné sviečky do kahancov?

8. aug 2026

Ahojte. Kde sa daju kupit lacne naplne/sviecky do kahancov? Take ktore zhoria cele a nie ze ostane polovica nedohorena. Raz som kupila v lidli a nedoharali cele. Dakujem

anonym_74a692
8. aug 2026

@anonym_autor Ja som rada kupovala v DM balenie po 5 ks. Veľmi som s nimi bola spokojná, ale posledné 3 balenia nevyhoreli celé 🤔 Potom som kúpila v Kauflande, tam sú po 1 ks a tie vyhorali celé. Aj tie z Lidl dvojbalenie čo je vyhoralo celé.

autor
8. aug 2026
@anonym_74a692

@anonym_autor Ja som rada kupovala v DM balenie po 5 ks. Veľmi som s nimi bola spokojná, ale posledné 3 balenia nevyhoreli celé 🤔 Potom som kúpila v Kauflande, tam sú po 1 ks a tie vyhorali celé. Aj tie z Lidl dvojbalenie čo je vyhoralo celé.

@anonym_74a692 no presne z DM mi vzdy stvrtina ostane a ked ju zapalim znova tak dohori.. skusim teda z Kauflandu, dakujem

anonym_74a692
8. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_74a692 no presne z DM mi vzdy stvrtina ostane a ked ju zapalim znova tak dohori.. skusim teda z Kauflandu, dakujem

@anonym_autor Ale celkom fajn sú aj číňana, tie vždy dohoria a čo som si všimla, tak číňania majú tieto kahance z Florasystem, aspoň ten u nás má na každom kahanci nalepené Florasytem. Tak poprípade aj odtiaľ. A teda tieto tiež vždy vyhoreli. A tie z DM mne tak divno vždy vyhoreli, že potom sa naspäť nedali už zápaliť. A teraz na leto som u čínanca kúpila solárne kahance a to svieti každý večer.

catherinah
8. aug 2026

Dobre su VAX, ale nie su uplne najlacnejsie.

anonym_57053f
9. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor kupujeme u nás v papiernictve, dováža ich majiteľ z Poľska, výborná cena a lepšie sme ešte nemali, dohoria komplet, my kupujeme horiace 3,5 dňa za niečo vyše 0,90e. Mali sme aj oveľa drahšie, kadejaké, ale tieto sú fakt TOP.

bielasovicka
9. aug 2026

Kupujem v kauflande tie v červenom obale, vždy vyhoria celé