Kde kúpiť neochutené Dráčik mlieko?
@nika123o v Bille. Ale ja som sa nechala nachytať a chuti to ako obyčajné mlieko len predražené ale pre deti super 🙂 nejako som si myslela že to bude iné
@lucia23529 ja viem ze je obycajne presne to chcem, lebo dcéra ma velmi rada mlieko, dostavaju v skolke a dracik je praktickejsi ako to druhe brejk, lebo dracik ma srubovaci uzaver a brejk iba slamku cize ak niekde ideme autom rada si da mlieko ... Dakujem 🙂
Toto akože niekto kúpi? Veď je to obyčajné predražené trvanlivé mlieko. Veď tam prelej z veľkej krabice
Cenovo sa to neoplati, ked som to kupovala naposledy, stalo to tolko, ako liter mlieka. Ja som to kupovala presne kvoli tomu, ze deti maju radi mlieko a nechcela som im davat to vselijake ochutene presladene. A ak su v skole cely den, bala som sa, ze ked mlieko len prelejem do nejakej flasky, pokazi sa.
@lucia23529 to je uplne obycajne neochutene mlieko. Co si uz asi aj ty zistila 🙂
Toto akože niekto kúpi? Veď je to obyčajné predražené trvanlivé mlieko. Veď tam prelej z veľkej krabice
@belllinka Tiež by som to riešila nejakou praktickou, dobre umývateľnou fľašou, či termoskou a vždy naliať čerstvé, ako toto. Však tu je obal snáď drahší, ako obsah.
@anonym_a1f332 Vážne si myslíš, že je zložením, či chuťou v čomkoĺvek rozdielne ako litrové v rovnakej cene? Myslím,že je to rovnaké, ako si kúpiť pol litrovú koflu za cenu 1,5 l , alebo ako keď decku chutí viac predražený jogurt s tlapkovou patrolou úplne inak, ako ten lacnejší bez obrázku.
@anonym_a1f332 Vážne si myslíš, že je zložením, či chuťou v čomkoĺvek rozdielne ako litrové v rovnakej cene? Myslím,že je to rovnaké, ako si kúpiť pol litrovú koflu za cenu 1,5 l , alebo ako keď decku chutí viac predražený jogurt s tlapkovou patrolou úplne inak, ako ten lacnejší bez obrázku.
@anonym_9291a9 to som absolútne nikde nenapísala. Čo som napísala je, že mi chutilo presne toto mlieko a keď som si dala inú 1,5-ku, tak to absolútne nebolo ono. Mala som naň od porodnice počas kojenia nevysvetlitelnú chuť a tak som si ho občas kúpila. Jednoducho som to napísala ako dôvod, keď niekto nechápe, prečo by si takéto niečo kúpil. Boli to peniaze mňa a môjho muža a keď som naň mala chuť, tak som si ho proste kúpila. Pani chce vedieť, kde ho kúpi a nie či je to ekonomicky výhodné.
@anonym_9291a9 to som absolútne nikde nenapísala. Čo som napísala je, že mi chutilo presne toto mlieko a keď som si dala inú 1,5-ku, tak to absolútne nebolo ono. Mala som naň od porodnice počas kojenia nevysvetlitelnú chuť a tak som si ho občas kúpila. Jednoducho som to napísala ako dôvod, keď niekto nechápe, prečo by si takéto niečo kúpil. Boli to peniaze mňa a môjho muža a keď som naň mala chuť, tak som si ho proste kúpila. Pani chce vedieť, kde ho kúpi a nie či je to ekonomicky výhodné.
@anonym_a1f332 Takze si myslis, ze firma Tami plni velke velke obaly inym mliekom, ako Dracika?
@anonym_a1f332 Takze si myslis, ze firma Tami plni velke velke obaly inym mliekom, ako Dracika?
@belllinka ešte raz, nikde som to nenapísala. Vravela som, že mne jednoducho chutilo presne toto mlieko. Žiadna iná 1,5-ka či Tami alebo iná značka mi tieto “kojace chute” neuspokojili. Iba presne toto jedno konkrétne. Jednoducho mi to prinášalo potešenie, tak som si ho kúpila. Počas kočíkovania som ho v jednote kúpila a rovno vypila.
Ja som ti to odpovedala ako dôvod, prečo by to niekto kupoval. Toto bol môj dôvod. Možno idú na viac dní na chatu bez chladničky a takéto mliečko pre dieťa na večer sa autorke hodí. Ale to je v tejto diskusii pomerne irelevantné.

@nika123o v Bille. Ale ja som sa nechala nachytať a chuti to ako obyčajné mlieko len predražené ale pre deti super 🙂 nejako som si myslela že to bude iné