icon

Kde kúpiť pekné a kvalitné kabelky za rozumnú cenu?

Dnes o 11:10

Kde si zvyknete kupovat pekne, kvalitne spracovane kabelky za taku povedzme rozumnu cenu? Napr. tak do 100, maximalne 150eur?

Osobne nemam rada ziadne velke napisy a loga, cize znacky Guess, Michael Kors a podobne absolutne nenosim. Tiez preferujem strieborne, cierne alebo ziadne kovanie (teda nie zlate).

Ja mam 2 kabelky od lubive.sk, s ktorymi som mega spokojna a myslim, ze pomer cena-kvalita je u nich vynikajuci. Potom som ma este zaujali slovenska znacka Ammyla a ceska znacka Mybelka, ale tie uz su trosicku drahsie, ale stale ok. A este AnswearLab da.

Ale dalej uz fakt neviem, kde by som si vybrala. Lebo vsetko ostatne mi pride bud take ze to krici nekvalitou a lacnotou a zase momentalne zial nemam budget an kabelky za 300 a viac eur 🤷‍♀️ Takze kde kupujete vy?

jaja228
Dnes o 11:20

Lubive jednoznačne! Mam od nich skoro všetky kabelky, aj batohy..milujem 🙂 https://lubive.sk/obchod/

joedoe
Dnes o 11:27

Dajana Rodriguez. Jednoznačne.

katkazatka
Dnes o 11:30
@joedoe

@joedoe videla si DR do 100-150e?

annel19
Dnes o 11:40

Ľúbivé,Ammyla, teraz som si objednala menšiu od wuch.
Tiež nemám rada tie Guess, Vuitton a ani nie s tým panákom s bielymi vlasmi.😂😂😂 Aj keď jednu od neho vlastním len s malým logom. 😀

anonym_83bbf1
Dnes o 11:40
@joedoe

@joedoe strašný gýč podľa mňa. Ale tak aspoň sú kvalitne

smditimama
Odpoveď bola odstránená
smditimama
Odpoveď bola odstránená
michaela175
Dnes o 12:18

Lubive pomer cena/kvalita a pre mna krasne minimalisticke ziadne vycackane a vyrazne napisy… aj od dajany r. mam jednu taku ciernu klasiku co nosim prilezitostne .. a bola do 120€

anonym_41cad4
Dnes o 12:24

ja mam rada wuch

anonym_f81ed9
Dnes o 12:33
@joedoe

@joedoe väčší grc sa už nedal dať do placu

miricka77
Dnes o 12:38

@anonym_autor Tiež mám asi 4 od lubive a ešte jednu z Vianoc od MK,koženú hnedú,stala 115€.

anonym_b35344
Dnes o 12:47

@anonym_autor ak máš poblizku halfprice tak tam majú vždy fajn výber.

muchotrafka298
Dnes o 12:48

Ja mam viacero kabeliek MK a ziadna nema vyrazne loga ani monogram. Su to bezne kozene kabelky, na prvy pohlad ani nevidis, ze sa jedna o tuto znacku. Drahsie pisat nebudem, lebo Cocinelle alebo Furla sa ani vo vypredajoch do budgetu nezmestis.

sili82
Dnes o 12:51

Ani ja nemám rada kabelky s tymi nápismi známych značiek. Hrozne mi to pripomína tie fejky z dovolenkových destinácii. Ja mám tiež rada značku lubive a tiež na Answer majú značku Aldo. Z Alda mám doma teraz uz piatu kabelku a veľmi som spokojná.

marcellka32
Dnes o 13:06

Valentino... Pockat na akciu

anonym_e0712b
Dnes o 13:07

ammyla je super, ale nehorazne zdrazeli. ja by som uz z principu nekupila, hlavme kozenkove produkty za nasobne vyssie ceny oproti inym vyrobcom
pozri cele sashe a fler

bg92
Dnes o 13:27

Furla alebo coccinelle - v parndorfe do 150 kupis