icon

Kde kúpiť prísady do kúpeľa pre deti výhodne?

7. jún 2026

Ahojte, mám dieťa s diagnózou, kúpanie je u nás už roky boj... momentálne jediná šanca na hygienu u nás dlhodobo sú prísady do kúpeľa, bomby, soľ, prášky a ja neviem čo...lenže je to finančne dosť náročné.
Nemáte nejaké overené stránky kde sú takéto veci vo väčších baleniach alebo výhodnejšie ceny? Ďakujem

viestta
7. jún 2026

@anonym_autor mozes vyrabat kupelove bomby aj doma, je to len kyselina citronova, soda bikarbona, nejaka olejova aroma a mozes pouzit aj potravinarsku farbu. Kyselinu citronovu aj sodu bikarbonu vo velkych baleniach kupis v DM za velmi dobru cenu, esencialneho oleja treba len par kvapiek, takze jednu flasticku mas na dlho. Recepty najdes na internete. Sol do kupela vies tiez sama vyrobit, staci obycajna kuchynska sol, etericky olej, trosku potravinarskej farby, jemne navlhcis, premiesas, nechas preschnut.

anonym_59bac4
Včera o 07:26
@viestta

@anonym_autor mozes vyrabat kupelove bomby aj doma, je to len kyselina citronova, soda bikarbona, nejaka olejova aroma a mozes pouzit aj potravinarsku farbu. Kyselinu citronovu aj sodu bikarbonu vo velkych baleniach kupis v DM za velmi dobru cenu, esencialneho oleja treba len par kvapiek, takze jednu flasticku mas na dlho. Recepty najdes na internete. Sol do kupela vies tiez sama vyrobit, staci obycajna kuchynska sol, etericky olej, trosku potravinarskej farby, jemne navlhcis, premiesas, nechas preschnut.

Radsej si urob doma, ako pise
@viestta

Aby si nechodila aj ku koznemu s vyrazkami a alergiou na tie chemicke humusy.

autor
Včera o 10:26
@anonym_59bac4

Radsej si urob doma, ako pise
@viestta

Aby si nechodila aj ku koznemu s vyrazkami a alergiou na tie chemicke humusy.

@viestta ďakujem za radu ale moje doma vyrobené nespravili efekt aký dieťa požaduje...zatiaľ mi to moc neprešlo
@anonym_59bac4 áno viem že je to chémia ale je to momentálne naša jediná pomoc