Kde nájsť dlhý písací stôl pre prváka?
Prosím, nevideli ste niekde dlhy písací stôl, môže byť aj bez zásuviek. Alebo nepošlete tipy na nejaké? Ďakujem.
Vyriesis to elegantnea aj celkom lacno. V OBI si das odrezat pracovnu dosku potrebnej dlzky, dokupis tam aj stolove nohy a v nejakom obchode s nabytkom suflikovy kontajner co pod stol zasupnes. Mozes aj dva. Pracovna doska ma sirku 60 cm, co je na pisaci stol dostacujuce dlzku das aku potrebujes, tie dosky maju 4 metre. My sme tak riesili stol do detskej
@anonym_autor Ikea 200cm
https://www.ikea.com/sk/sk/p/lagkapten-alex-sto...
Kupili sme nohy na kancelarsky stol vyskovo nastavitelne a v Hornbachu si dali narezat dosku. Potrebovali sme atypicky rozmer.
Ak chceš napr.pisaci stôl pod okno, riešením je aj to,ak si ho dáš po celej dĺžke steny a to bez nôh.Staci dať odrezať presný rozmer steny pod oknom z pracovnej dosky a pripevniť na stenu.Pod takto namontovaným stolom sa veľmi ľahko upratuje.Plocha stola poslúži na hranie, prácu i uloženie vecí dieťaťa.Pod stôl dokúpiš odkladacie kontajnery/ideálne na kolieskach/,ktoré pre malé dieťa môžu byť farebné, neskôr, keď už bude vo veku študenta, môže pod tento stôl uložiť napr.aj skrinku, komodu , atď
Bratranec tiez riesil tak, ako baby pisu, kupil dve suflikove skrinky, na ne polozil odrezanu dosku a tu len prichytil skrutkami zo spodu (z vnutornej trany prveho suflika) aby nepadla.
Ak chceš napr.pisaci stôl pod okno, riešením je aj to,ak si ho dáš po celej dĺžke steny a to bez nôh.Staci dať odrezať presný rozmer steny pod oknom z pracovnej dosky a pripevniť na stenu.Pod takto namontovaným stolom sa veľmi ľahko upratuje.Plocha stola poslúži na hranie, prácu i uloženie vecí dieťaťa.Pod stôl dokúpiš odkladacie kontajnery/ideálne na kolieskach/,ktoré pre malé dieťa môžu byť farebné, neskôr, keď už bude vo veku študenta, môže pod tento stôl uložiť napr.aj skrinku, komodu , atď
@anonym_5d0fa9 nevieš mi poslať fotku?
@anonym_5d0fa9 nevieš mi poslať fotku?
@anonym_autor Bohužiaľ nie.Toto riešenie som videla u netere pre syna.Vtedy mali pod stolom farebné plastové boxy,teraz ich nahradili bielymi skrinkami, ktoré urobil brat manžela netere/je stolár/.Chalan po prázdninách začína 2.rocnik SS, farebné boxy mal pri nástupe do 1.roc.ZS
@anonym_autor Bohužiaľ nie.Toto riešenie som videla u netere pre syna.Vtedy mali pod stolom farebné plastové boxy,teraz ich nahradili bielymi skrinkami, ktoré urobil brat manžela netere/je stolár/.Chalan po prázdninách začína 2.rocnik SS, farebné boxy mal pri nástupe do 1.roc.ZS
@anonym_5d0fa9 dosku pod oknom má upevnenú do steny či nohami? Ďakujem.
@anonym_autor Do steny.Na stene su prisrubovane latky.Na nich je pracovná doska, ktorá by držala aj vlastnou váhou, lenže u deti nikdy nevieš, čo im napadne, tak pre istotu je pracovná doska aj zdola prichytena srubami o latky, ktoré sú prichytene o stenu.
@anonym_5d0fa9 Trochu potom moze byt problem s pristupom k oknu, ked chces prist, otvorit vyklonit sa a pod., s vesanim veci na radiator a pod.
@anonym_autor ak chces dosku pod okno, tak najprv si zmeraj vysku radiatora, pretoze vacsinou su tie radiatory dost vysoko na to aby nad nimi mohol byt pracovny stol. A tiez treba do dosky osadit odvetravaciu mriezku aby radiator vykuril celu miestnost, nielen priestor pod stolom. Ak ma byt stol v spravnej vyske zvycajne musi byt predsadeny pred radiator. Dosku mozes dat na konzoly v stene, len pri dzke nad 2 metre uz treba aj pri hrubej pracovnej doske doske pocitat s tym, ze sa v strede prevesi, pri beznej 18 mm drevotrieske treba dat zo spodu vystuhy
@anonym_5d0fa9 Trochu potom moze byt problem s pristupom k oknu, ked chces prist, otvorit vyklonit sa a pod., s vesanim veci na radiator a pod.
@silvike Do urcitej miery máš pravdu, ale okno otvoriť za účelom vetrania sa dá.Inak je to rodinný dom, kde sa dá zdržiavať na dvore, sušiť prádlo na sa dá na dvore, väčšinou sušia v sušičke.

co je to dlhy? daj rozmer a aka hlbka?!