icon

Kde sa dá kúpiť najlepšia lyžiarska výbava pre deti?

vladik66
6. jan 2026

Ahojte, prosím poraďte, v ktorom obchode je najlepšie kúpiť pre deti lyžiarsku výbavu? Od prilby až po oteplovacky? Prupadne lyze, lyziarky? Ďakujem

ivicatolic
6. jan 2026

@vladik66 žeby decatlon?

koniarova
6. jan 2026

Decathlon

sissy27
6. jan 2026

@vladik66 lyze a lyziarky by som pre deti nekupovala, ale pozicala, ci uz priamo na svahu alebo v pozicovni v okoli.
A oblecenie - no zalezi od rozpoctu, od nejakeho bazaru az po moncler 🤷‍♀️ pozri napr. Weedoo funwear, pre male deti super. Komplet vybavu vies kupit aj v roznych sportovych obchodoch, napr spominany decathlon, intersport, sportissimo, alebo uz nejake specializovane na zimne sporty.

anjelicek26
6. jan 2026

Ak nechodite vela lyzovat, staci decathlon... aj tak kazdy rok kupujes novu velkost... ja som kupila "drahsie", ale to preto, ze mam 5 deti a neutralnu farbu a ze si to posuvaju velkostne, vacsinu veci maju spyder... lyze a lyziarky vzdy poziciavame, helmy mame vlastne.. nemam to ani kde skladovat.

anonym_d21d4c
6. jan 2026

@vladik66 Lyžiarsku výbavu som kupovala už používanú, lebo deti rastú rýchlo.Aj oblečenie som kupovala tu na modrom koníkovi a minulý rok na V ... Ale z obchodov Decatlon, Sportisimo.

amalka07
6. jan 2026

Na výbavu odporúčam takisto Decathlon a Sportisimo. A na oblečenie som najspokojnejšia s 4F

sagitta33
6. jan 2026

Pozor, ak budete kupovať v Decathlone inú značku ako ich vyrábané Wedze potom sú o dosť drahšie ako inde.

vladik66
autor
6. jan 2026
@sissy27

@vladik66 lyze a lyziarky by som pre deti nekupovala, ale pozicala, ci uz priamo na svahu alebo v pozicovni v okoli.
A oblecenie - no zalezi od rozpoctu, od nejakeho bazaru az po moncler 🤷‍♀️ pozri napr. Weedoo funwear, pre male deti super. Komplet vybavu vies kupit aj v roznych sportovych obchodoch, napr spominany decathlon, intersport, sportissimo, alebo uz nejake specializovane na zimne sporty.

@sissy27 ďakujem krásne za odpoveď 🩷

vladik66
autor
6. jan 2026
@anjelicek26

Ak nechodite vela lyzovat, staci decathlon... aj tak kazdy rok kupujes novu velkost... ja som kupila "drahsie", ale to preto, ze mam 5 deti a neutralnu farbu a ze si to posuvaju velkostne, vacsinu veci maju spyder... lyze a lyziarky vzdy poziciavame, helmy mame vlastne.. nemam to ani kde skladovat.

@anjelicek26 ďakujem veľmi pekne za odpoveď