Ktoré proteíny sú cenovo a chuťovo najlepšie?
Poslednú dobu strašne zdraželi 🥲 ktoré kupujete? Ktoré sú chuťovo/cenovo v pohode? Podelte sa o tipy 😊
skúšala som vegánsky od biotech, tuším čokoládový a to bolo hnusné blato. 🤮 Možno raz skúsim iný ale keď je to drahé tak človek nerád riskuje
a načo sú dobré tie umelé prášky?
@anonym_d6eae7 ja som kedysi kupovala gymbeam ale strašne je iný, v kaši je úplne vodnatý a vôbec nie krémový 🫠
@anonym_d6eae7 vegánsky najlepší čo som skúsila je od reflex plant based protein, ten je naozaj top
@sisska96 na doplnenie príjmu bielkovín predsa
Od Ladylab
Ja mam vanilkovy gymbeam a ja to pomaly neviem vypit ako to je sladke😁 ale inak je chutovo dobry, len strasne sladky
voxberg ma aj male 1xpouzitelne balenia proteinov mozes chutovo testovat a videla som ich v tescu
@sisska96 ja neviem prijat tolko g bielkovin za den, nie je to denne ale ako rychla pomoc na doplnenie potrebnych bielkovin pocas dni, kedy to proste nestiham, alebo jem blbe veci cez den (rozne oslavy), ktore organizmus potrebuje. A tak ;)
@sisska96 momentálne sú všetci posadnutí proteínovou “diétou”, lebo niekto vyrátal, že treba jesť
denne obrovské dávky bielkovín. Má to ale háčik, normálnou stravou sa to nedá dosiahnuť, tak si kupujú tieto prášky. Dávam tomu pár rokov, kým zase niekto múdry nepovie, že to vlastne enormne zaťažilo organizmus, zvlášť obličky a nie je to zdravé.
@sisska96 momentálne sú všetci posadnutí proteínovou “diétou”, lebo niekto vyrátal, že treba jesť
denne obrovské dávky bielkovín. Má to ale háčik, normálnou stravou sa to nedá dosiahnuť, tak si kupujú tieto prášky. Dávam tomu pár rokov, kým zase niekto múdry nepovie, že to vlastne enormne zaťažilo organizmus, zvlášť obličky a nie je to zdravé.
@anonym_744f20 Premňa je to úplne jasné že nie je zdravé. Ak má niekto vyváženú stravu a nezje McDonalds a podobné smeti, tak má všetko čo potrebuje
@anonym_d6eae7 ja som kedysi kupovala gymbeam ale strašne je iný, v kaši je úplne vodnatý a vôbec nie krémový 🫠
@anonym_d6eae7 vegánsky najlepší čo som skúsila je od reflex plant based protein, ten je naozaj top
@sisska96 na doplnenie príjmu bielkovín predsa
@anonym_autor za mňa vilgain,má najlepšie zloženie.
Dávam si ho do jogurtu, či tvarohu. Mám čokoládu, jahody, matchu, a škoricové lupienky. Sú fakt výborné
@anonym_744f20 Premňa je to úplne jasné že nie je zdravé. Ak má niekto vyváženú stravu a nezje McDonalds a podobné smeti, tak má všetko čo potrebuje
@sisska96 ved ti nikto lyzicu s proteinom nepcha nasilu do ust. Mne zmenil zivot. (nie ten praskovy). Cvicim silovy trening, chcem mat vyrysovane svaly, pevne telo. Cize denne zjem 100 -120 g proteinu, vo vajciach, mase, cottage syre, strukovinach, jogurte. ked sa neda, dam si proteinovy prasok, a myslim si, ze ma to nijako na zdravi neohrozi, takisto ako ma nijako na zdravi neohrozi, ak by som si dala z casu na cas mekac.
@anonym_autor chuťovo a zložením naozaj čisté sú od vilgain.
Ostatne mali takú hnusní pachuť umelú. Cena je asi u všetkých rovnaká resp. Podobna.
@sisska96 protein ale nieje umelina ani steorid.
Pouziva sa roky.
Ano nesmie sa to prehanat, ale prehnat to s bielkovinami sa da aj bez proteinu v prasku.
Vilgain má asi ako jeden z mála ochutený stéviou a nie umelými sladidlami. Ale zdraželi tiež. chuťovo mi najviac sadol zatiaľ multi whey od nich
@anonym_744f20 to nie je žiadna diéta, bielkoviny proste človek potrebuje, niekto to vie dosiahnuť stravou, niekto nie. Predstav si že ako som si začala dávať pozor na bielkoviny a zvýšila ich, prestali mi aj toľko padať vlasy..
Ja tiez len vilgian cokolada
Vilgain má asi ako jeden z mála ochutený stéviou a nie umelými sladidlami. Ale zdraželi tiež. chuťovo mi najviac sadol zatiaľ multi whey od nich
@13uzivatelka11 veď to..veľmi šli za posledný mesiac hore s cenami. Kupujem od nich viac veci

mne chutí banánový od gymbeam, kupujem si 2kg balenia som zvyknutá zamiešať si ho s gréckym jogurtom na raňajky ale pravdu máš, boli brutálne drahé a sú ešte drahšie, bohužiaľ som v mäse dosť vyberavá tak čo mi ostáva...