icon

Ktorú žehličku odporúčate pre detské oblečenie?

Včera o 16:56

Ahojte,ktorú žehličku by ste odporučili respektívne akú používáte vy ? Naša už pomaly odchádza a budeme mať čoskoro miminko ,chcela by som super žehličku ktorá by bola aj premňa výhodnejšia-jednoduchšia na používanie.Je vhodná tá “ručná” parná žehlička s ktorou viete oblečenie ožehliť aj na vešiaku pre miminkovské oblečenie ? Alebo radšej klasická ? a keď tá tak už s káblom alebo bez ? Poraďte ,nerozhodná som riadne…🙈

anonym_5e7248
Včera o 17:22

https://www.tefal.sk/p/bezdrotova-naparovacia-z...

Ja mám túto. Zehlim s ňou všetko a som veľmi spokojná

autor
Včera o 18:38
@anonym_5e7248

https://www.tefal.sk/p/bezdrotova-naparovacia-z...

Ja mám túto. Zehlim s ňou všetko a som veľmi spokojná

@anonym_5e7248 ďakujem ,presne túto som pozerala tiež

natalka13
Včera o 19:05

Parny generator. Je to top pre mna uz cez 20rokov.

saxana000
Včera o 19:16

Pri prvej som zehlila vsetko 3roky pri druhej som si kupila sušičku a nezehlim nic davam na hygienu a teple skladam.Nikdy som nemala take makke detske bodycka so zehlickou ako zo susicky..

malinovka333
Včera o 19:31
@natalka13

Parny generator. Je to top pre mna uz cez 20rokov.

@natalka13 aj za mna.prvy tefal som mla 8rokov a teraz mam philiips bez nastaveni teploty a je skvely.zehlim doradu vsetko.ja by som zehlicku uz nechcela

kp7333
Včera o 19:32

Najlepsia zehlicka je susicka, pradlo vyberies, este za horuca prejdes rukou a poskladas. Usetris si more casu a energie. A tu pri dietati budes potrebovat.

malinovka333
Včera o 19:33
@kp7333

Najlepsia zehlicka je susicka, pradlo vyberies, este za horuca prejdes rukou a poskladas. Usetris si more casu a energie. A tu pri dietati budes potrebovat.

@kp7333 urcite nie. Pradlo zo susicky sa neda porovnat s tym co vyzehlis.

kp7333
Včera o 19:35
@malinovka333

@kp7333 urcite nie. Pradlo zo susicky sa neda porovnat s tym co vyzehlis.

@malinovka333 to ano, zo susicky je makke a nadychane.

malinovka333
Včera o 19:36
@kp7333

@malinovka333 to ano, zo susicky je makke a nadychane.

@kp7333 no napr mne to vadi. Ja tam davam iba uteraky a postelne pradlo ktore je maximalne dokrcene a to musim mat ja vyzehlene.okrem toho susicka nici veci.

vevapeto
Včera o 21:12

@anonym_autor toto je topka, žehlenie ma odvtedy veľmi baví 👌
Sušička je skvelá tiež, ale tie detské veci sa mi v nej vždy mierne “zbehli”.

natalka13
Včera o 22:36
@kp7333

@kp7333 to ano susicka je top. Ale nieco treba aj zehlit.

natalka13
Včera o 22:37
@malinovka333

@kp7333 no napr mne to vadi. Ja tam davam iba uteraky a postelne pradlo ktore je maximalne dokrcene a to musim mat ja vyzehlene.okrem toho susicka nici veci.

@malinovka333 ako to nici veci?
25rokov mam susicku a nic znicene