icon

Ktorý robotický vysávač do 200 eur je najlepší?

12. apr 2026

Ahojte, poradte dobry roboticky vysavac okolo 200eur. Potrebujem maleho pomocnika. Ktory je kvalitny a do 200eur cca.? Dakujem.

stellarstar
12. apr 2026

Ja mam sencor

erikavesela
12. apr 2026

My mame roombu..uz roky a nedam na nu dopustit

margotka17
12. apr 2026
@erikavesela

My mame roombu..uz roky a nedam na nu dopustit

@erikavesela aj ja mám roombu a som spokojná už 10 rokov tancuje po dome, akurát metličky a beterie sa menili a filter 👍. Kamoška má z Lidla taký biely a chváli si ho, že krásne pozbiera všetko a stal cca okolo 100 €.

anonym_798980
12. apr 2026
@margotka17

@erikavesela aj ja mám roombu a som spokojná už 10 rokov tancuje po dome, akurát metličky a beterie sa menili a filter 👍. Kamoška má z Lidla taký biely a chváli si ho, že krásne pozbiera všetko a stal cca okolo 100 €.

@margotka17 ja mam xiami tiež bol lacny, ale pride mi hlučný. Na koberec je super pod postelou v spalni, mam alergiu na prach takže som s nim spokojná škoda že neni trošku menej hlučny

luna76
13. apr 2026

@anonym_autor neviem odkial ste, no mam tento na predaj, asi 2x pouzity, predam za 200 , pc okolo 400, kupovany min rok, nevhodny dar

princezna_bosorka
13. apr 2026

@anonym_autor a na aku spinu hlavne? to je totiz velky rozdiel....

anonym_d26253
13. apr 2026

Mame Xiaomi uz par rokov a funguje dobre. Mame dvoch velkych psov, takze ma co robit kazdy den. Dobre si mapuje priestor a poradi si s prekazkami. Tiez dobre aj rohy zoberie