icon

Kúpia ľudia prázdne krabice Lego Duplo?

10. máj 2026

Zobrazilo mi, ze ludia predavaju prazdne lego duplo krabice. Kupi to niekto? Nechcem sa strapnovat, ak by to nikto nelupil 🙂

lukbe
10. máj 2026

Čoby nekupili, ak potrebujú.

anonym_b934a4
10. máj 2026

Lego ma vacsiu hodnotu, ak mate original krabicu. Ja mam povalu plnu lego krabic. Su na nich aj nazorne obrazky, co sa da poskladat.

anonym_adb0d8
10. máj 2026

Mne rozum pozastavuje, keď vidím, ako niekto predáva odpadky😵‍💫 ani darčekové tašky by som nepredala, ak mi v nich niekto niečo priniesol. Rovno ide Taska do kosa. Neviem si predstaviť skladovať krabice, tašky….

anonym_e9a41c
10. máj 2026

zalezalo by od ceny. jasne, ze keby mam navyse lego kusy a nemam to kam dat a krabica by stala napr. 5€ a posta by nebola dalsich 5, tak by som kupila. ale ak si niekto pyta za krabicu 10-15-20€, tak si to lego dam radsej do skatule od topanok...

canany
10. máj 2026

Ja som prazdne krabice od lega tiez skladovala v pivnici. Ze raz to predam, len lego uz neskompletizujem, tak som dala krabice zadarmo za odvoz, ze snad niekomu sa ro zide. Nikto to nechcel, tak som to vyhodila.neviem si predstavit to predavat. Mam aj take zlte lego clasic plastove krabice a tiez neviem co s tym, len to mi je luto vyhodit.

anonym_a8be99
11. máj 2026

Zberatelia môžu kupovať

lukbe
11. máj 2026
@anonym_adb0d8

Mne rozum pozastavuje, keď vidím, ako niekto predáva odpadky😵‍💫 ani darčekové tašky by som nepredala, ak mi v nich niekto niečo priniesol. Rovno ide Taska do kosa. Neviem si predstaviť skladovať krabice, tašky….

@anonym_adb0d8 myslela som tie plastové veľké, tie sú fajn, nie papierové.

anonym_68cab2
12. máj 2026
@anonym_adb0d8

@anonym_adb0d8 tak to si riadne neekologicka keď ju nepodarujes dalej alebo inak nevyužijes

zuzana76
12. máj 2026
@anonym_68cab2

@anonym_adb0d8 tak to si riadne neekologicka keď ju nepodarujes dalej alebo inak nevyužijes

@anonym_68cab2 tolko darcekov nedavam, aby som vyuzivala krabice toho, co kupim, idu do papieroveho odpadu, ja som minimalistka a nemam rada taketo haraburdy doma.