icon

Lacné plastové okná: Kde nájsť najlepšiu cenu?

modrykolibrik
18. sep 2026

Dievčence neviete o nejakej firme ktorá lacno spraví plastové okno? Dávala som navrhovať a že 509€ skoro som odpadla a to bez montáže atd.

anonym_343a65
18. sep 2026

pokiaľ chceš lacné skús pozrieť v skupine u Vás v meste použité okná,... niekto mení teraz dvojsklá za trojsklo.. tak tam najdeš.. a aký rozmer potrebuješ? lebo ak panelák tak to sú aj také kt. by mohli sedieť rozmerovo

patrike
18. sep 2026

Ja som sa pytal majtra, ked vyberal 10 rocne po predoslom majitelovi, co s tym. Vraj vyhodit, nik to nechce. Ak sa to sikovne vyberie, ide to namontovat znova.
509 je este nizka cena, co by si chcela ? 20 ? Aky rozmer ?

anonym_318565
18. sep 2026

nechapem preco chces nieco lacne, urcite nekvalitne, ja vzdy si radsej priplatim za kvalitu a sa mi to oplati.

anonym_c4e0d7
18. sep 2026

My sme kupovali do domu cez bazos,tam predavaju aj firmi,co si zakaznik objednal ale nekupil,takze okna boli lacnejsie a nove.

modrykolibrik
autor
18. sep 2026

Potrebujem 150x90. Ale nie klasické ale s horným vyklopom

anonym_70f796
18. sep 2026
@modrykolibrik

Potrebujem 150x90. Ale nie klasické ale s horným vyklopom

@modrykolibrik pozri na Bazoši, alebo klasika Hornbach, Obi....

nellyuana
18. sep 2026

@modrykolibrik ahoj ja som objednávala v sklade chotín - cena veľmi prijateľná. Mám v dome aj od slovaktual a prídu mi lepšie ako značkové

margotka17
18. sep 2026

@modrykolibrik na ALLEGRO.SK si pozri cca 190 € biele.

danculka25
18. sep 2026

A do ktorej niestnosti to chces? Ak tam,kde ste casto(kuchyna,spalna...)by som velmi nesetrila.Ja som pred 2.rokmi dala za okno v priemere tiez 500€ (novostavba) a po roku zacali praskat ,uz rok sa s nimi dotahujem a platim za tie iste okna znova,kedze reklamaciu neuznali ,niekedy je lepsie az tak velmi nesetrit

modrykolibrik
autor
18. sep 2026

Potrebujem jedno väčšie do kuchyne a menšie do kupelne

frflos_nespokojny
18. sep 2026

Na oknach ti robi cenu aj kovanie. Kupis lacné a po 5 rokoch sa pokazí kovanie, ktore nikde nezoženieš. Potom demontaz a montáž nových okien plus vyspravky . Radsej prišetriť a potom kupit kvalitu, ale su to tvoje peniaze a aj rozhodnutie.