Lacné plastové okná: Kde nájsť najlepšiu cenu?
Dievčence neviete o nejakej firme ktorá lacno spraví plastové okno? Dávala som navrhovať a že 509€ skoro som odpadla a to bez montáže atd.
Ja som sa pytal majtra, ked vyberal 10 rocne po predoslom majitelovi, co s tym. Vraj vyhodit, nik to nechce. Ak sa to sikovne vyberie, ide to namontovat znova.
509 je este nizka cena, co by si chcela ? 20 ? Aky rozmer ?
nechapem preco chces nieco lacne, urcite nekvalitne, ja vzdy si radsej priplatim za kvalitu a sa mi to oplati.
My sme kupovali do domu cez bazos,tam predavaju aj firmi,co si zakaznik objednal ale nekupil,takze okna boli lacnejsie a nove.
Potrebujem 150x90. Ale nie klasické ale s horným vyklopom
@modrykolibrik pozri na Bazoši, alebo klasika Hornbach, Obi....
@modrykolibrik ahoj ja som objednávala v sklade chotín - cena veľmi prijateľná. Mám v dome aj od slovaktual a prídu mi lepšie ako značkové
A do ktorej niestnosti to chces? Ak tam,kde ste casto(kuchyna,spalna...)by som velmi nesetrila.Ja som pred 2.rokmi dala za okno v priemere tiez 500€ (novostavba) a po roku zacali praskat ,uz rok sa s nimi dotahujem a platim za tie iste okna znova,kedze reklamaciu neuznali ,niekedy je lepsie az tak velmi nesetrit
Na oknach ti robi cenu aj kovanie. Kupis lacné a po 5 rokoch sa pokazí kovanie, ktore nikde nezoženieš. Potom demontaz a montáž nových okien plus vyspravky . Radsej prišetriť a potom kupit kvalitu, ale su to tvoje peniaze a aj rozhodnutie.

pokiaľ chceš lacné skús pozrieť v skupine u Vás v meste použité okná,... niekto mení teraz dvojsklá za trojsklo.. tak tam najdeš.. a aký rozmer potrebuješ? lebo ak panelák tak to sú aj také kt. by mohli sedieť rozmerovo