Má niektorý obchod zľavy na detské veci?
Ahojte žienky,neviete či teraz majú niekde výpredaje na detské vecičky ? Kik,pepco,tesco,sinsay ? Neboli ste niektorá ?
@anonym_autor zo sinsay som pred pól rokom kúpila body za lacnú cenu a úplne kvalita taká že ďakujem pekne. Radšej kupim na V dačo za pár supov keď už. Alebo hm a tak
Okrem Tesca by som sa všetkým spomenutým obchodom vyhla. Naozaj oblečenie takej kvality nie je ok pre babo
@anonym_autor zo sinsay som pred pól rokom kúpila body za lacnú cenu a úplne kvalita taká že ďakujem pekne. Radšej kupim na V dačo za pár supov keď už. Alebo hm a tak
@anonym_f0f8a9 tak ja potom neviem či "zle" nakupujem ale či moje oblečenie, mužove alebo bábätkovske nemam ani jedno poničene. Dieťa z toho vyrastie zachviľu a ja či mám legíny alebo tričko za 20€ alebo 3€ je mi jedno lebo kvalitou sú rovnaké.. a nemusíš sa mi tu ohradzať drahým lindexom
@anonym_f0f8a9 tak ja potom neviem či "zle" nakupujem ale či moje oblečenie, mužove alebo bábätkovske nemam ani jedno poničene. Dieťa z toho vyrastie zachviľu a ja či mám legíny alebo tričko za 20€ alebo 3€ je mi jedno lebo kvalitou sú rovnaké.. a nemusíš sa mi tu ohradzať drahým lindexom
@anonym_a287bb ja som napísala svoju skúsenosť, bežne neobjednavam cez internet, radšej si oblečenie napríklad chytím do ruky, skúsim aký je materiál, mne osobne sa hlavne materiál nepáčil a ešte k tomu veľkosť bola kdesi minimálne o číslo väčšie, objednavala som overaly a body pre bábätko, tuším veľkosť 62 ale boli o dosť väčšie, však ok mohla som využiť neskôr, ale materiál sa mi nepáčil, radšej kupim z h&m. Ja viem že bábätko hneď z toho vyrastie a preto som napísala že radšej som objednala z druhej ruky, ako nové veci za pár šupov. Dospelacke veci som z tsde nekupovala tak nemôžem tvrdiť nič. A s drahým lindexom nemám skúsenosť, neobjednavala som. Kik pepco pre bábätko vylucujem..

H&M, zara, next, reserved majú