Má zmysel investovať do drahšej termosky?
Potrebujem termosku do práce a ceny sú od 10 do 50 eur. Je medzi nimi naozaj taký rozdiel?
Ak nejakú viete odporučiť, budem rada ❤
Asi zalezi ze aku chces, myslim velkost a ten dizajn- otvor, ci je to jedno a budes len preleviat do pohara alebo budes z nej rovno pit.. tak aby mala ten mechanizmus lahko rozobratelny, umyvatelny.. mame doma viacero aj thermos, aj decathlon aj obyc z billy 🙈 kazda je ina a je fajn..
Ak obyčajnú na prelievanie, tak podľa mňa hocijaká. Ja mám zo sinsay aj z tedi a 6 hodín úplne v pohode tam vydrží horúca voda
Mam lacnu a vybornu z Kauflandu, ale na taku dobru som uz medzi lacnymi nenatrafila, radsej investujem do drahsej, vakuovej, nerezovej, outdoorovej, kde mam istotu, ze nepretecie a aj podrzi teplotu
Ja mam skvelý stanley cup. Už mam milion nahovno termosiek lacných, táto bola worth každé euro
Ide o to ako sa nato pozeráš aj zo zdravotného hľadiska. Kde bola vyrobená, akú stopu za sebou zanechala a čo všetko sa do vody z nej vypúšťa a následne ja a deti pijeme. Áno, investovala som do fliaš, ktoré denne používame. Fľaša vyjde od 40€ vyššie, ale viem začo platím. Fľaše sú Hydroflask
@anonym_autor môj dráhy si kúpil teraz top termosky Stanley. Skoro ma vynorilo, koľko stojí, ale je to rozdiel v kvalite. A to máme aj outdoorové. Síce, neviem, či niekedy využijem, že je bulletproof, ale človek nikdy nevie 😃
@anonym_autor môj dráhy si kúpil teraz top termosky Stanley. Skoro ma vynorilo, koľko stojí, ale je to rozdiel v kvalite. A to máme aj outdoorové. Síce, neviem, či niekedy využijem, že je bulletproof, ale človek nikdy nevie 😃
@olivierko229 a v com je rozdiel?
@olivierko229 a v com je rozdiel?
@simsalabim v použitých materiáloch. Už na dotyk cítiš rozdiel. Je ale ťažká, to je dosť nevýhoda, môjmu mužovi to nevadí, a ozaj dlho udrží teplotu nápojov.
@simsalabim v použitých materiáloch. Už na dotyk cítiš rozdiel. Je ale ťažká, to je dosť nevýhoda, môjmu mužovi to nevadí, a ozaj dlho udrží teplotu nápojov.
@olivierko229 ja mám Stanley Aerolight, je ľahučká. Odporúčam všetkými desiatimi
dospelácku či detskú so slamkou? dospelácke nemáme žiadne, detské máme thermos a katastrofa za tie peniaze 😁

@anonym_autor
Mňa prekvapila obyčajná 0,7 l z Ikei. Voda tam vydržala dlho horúca. A veru dráha nebola.