icon

Máte problémy s vnútrom tenisiek Reima?

nebuska
7. apr 2026

ahojte.
Stretli ste sa už s tým že by boli tenisky Reima vo vnútri akoby zvlnené/pokrčené?
Dá sa to nejak napraviť alebo môžem boty vyhodiť iba do koša?
Pokrčený je materiál zvnútra topánky, je to v oblasti prstov a tlačí to, takže sa v nich nedá chodiť.
Podotýkam že to tlačí aj dcéru ktorej sú boty o 2 čísla väčšie ešte.
Tenisky som kupovala z druhej ruky takže neviem ako k tomu poškodeniu prišlo.
(prvá foto tenisky)
(druhá foto tenisky zvnútra)

anonym_c0994c
7. apr 2026

No hold z druhej ruky
Skus vybrat alebo dat na to novu podlozku

mullerova46
7. apr 2026

@nebuska topánky sú jedine čo radšej nekupujem z druhej roku( pokiaľ to nie sú crocs alebo čosi čo sa nedá schodit) lebo ak má dieťa zle chodidlá, vybocene kotniky a podobne tak by sa mohli zhoršiť nohy vašej dcéry, oblečenie ale nakupujem iba z bazara a aj hračky 🙂

meg9
7. apr 2026

My máme Reimy barefoot rada a vnútorné " futro", nie stielka ale futro sa celé vlní a akoby nie je s tou vrchnou vrstvou topánky spojené.

anonym_80f116
7. apr 2026

Vystrihni nové vložky podľa pôvodných. Už len zn hygienického hľadiska tak treba urobiť.

anonym_10bd31
7. apr 2026

Haraburda

nebuska
autor
8. apr 2026
@meg9

My máme Reimy barefoot rada a vnútorné " futro", nie stielka ale futro sa celé vlní a akoby nie je s tou vrchnou vrstvou topánky spojené.

@meg9 a da sa s tym nieco robit? nejak to napravit?

meg9
8. apr 2026
@nebuska

@meg9 a da sa s tym nieco robit? nejak to napravit?

@nebuska podľa mňa nie, keby to bola vložka tak vystrihneme novú ale toto nie je nijak záväzné len dcérky to rozčuľuje 🙂

nebuska
autor
9. apr 2026
@meg9

@nebuska podľa mňa nie, keby to bola vložka tak vystrihneme novú ale toto nie je nijak záväzné len dcérky to rozčuľuje 🙂

@meg9 aha, tak to bude niečo iné čo je na týchto topánkach, dieťa to vyslovene tlačí , ani vyrovnat sa to neda :/