Multifunkčné zariadenie- tlačiarne
Ahojte potrebujem multifunkčné zariadenie, moje požiadavky
* laser
* tlačiarňa
* skener
* kopirák
* možnosť tlačenia cez mobil / tablet / počítač
* čierne a farebné tlačenie.
Zatiaľ mám tieto 3 v košíku
- Brother DCP-J1310DW
- Brother DCP-J1260W
- HP MFP-M140w
Viete poradiť ktorý je dobrý resp s ktorým máte skúsenosti? Vďaka
Pozri si ceny tonerov, aby to neskoncilo tak, ze lacna tlaciaren, ale drahy spotrebak. Najma u HP pozor na ich program nakupu tonerov a este radi cez specialny cip blokuju ine, nez originalne naplne.
@patrike ďakujem za tip idem kuk
@anonym_autor A neviem, podla coho vyberas, ked chces laser a hned prvy Brother je atramentovy ... mas to nejako pomylene. Ak ziadas farbu a laser, tak to lacne nebude. Lacnejsie su atramentove, ale tam su zase problemy so zalepovanim tlacovej hlavy, ked to chvilu nechas stat.
@anonym_autor A neviem, podla coho vyberas, ked chces laser a hned prvy Brother je atramentovy ... mas to nejako pomylene. Ak ziadas farbu a laser, tak to lacne nebude. Lacnejsie su atramentove, ale tam su zase problemy so zalepovanim tlacovej hlavy, ked to chvilu nechas stat.
@patrike áno to som si až teraz všimla 🤦♀️ nejak som nedávala pozor. Veď to že ja nepotrebujem denno denne či týždenne tlačiť. Možno tak raz za čas, čo ja viem raz do mesiaca či raz do dvoch mesiacov. Tak ktorý sa mi oplatí ? Laserový či atramentový?
@anonym_autor A oplati sa ti to kvoli tym par razom vobec kupovat tlaciaren?
@gastanka32 nemám inú možnosť inde vytlačiť veci ak niečo potrebujem
@anonym_autor kúpiť tlačiareň bez kopírky? V dnešnej dobe sa dobre skenuje aj mobilom
@patrike áno to som si až teraz všimla 🤦♀️ nejak som nedávala pozor. Veď to že ja nepotrebujem denno denne či týždenne tlačiť. Možno tak raz za čas, čo ja viem raz do mesiaca či raz do dvoch mesiacov. Tak ktorý sa mi oplatí ? Laserový či atramentový?
@anonym_autor Velmi zriedka to chces pouzit = atramentova bude pri zapnuti robit cistenie hlavy a zbytocne minat atrament. Ked mas peniaze, kup laser. Nestaci ciernobiely ?
Ja som cca pred rokom riesil podobny problem a vyhrala Canon i-SENSYS. Vies si pozriet viac modelov so scanerom, podavacom, atd. Super tlaciaren - vela doma scanujem, plus decka tlacia o dusu do skoly veci. Cena toneru je niekde okolo 200 eur, ale pri nasom tlaceni to budem riesit asi raz za 2 roky. Pri atramentovej, som kupoval naplne za 50-60 eur kazde 3-4 mesiace. Toto je vyrazne lacnejsie.
Mám laserový Brother..som spokojná,dobre komunikuje so zariadením keď chcem vytlačiť z mobilu ci booku, náplň stojí okolo 8 euro ale vydrží dlho..no určite neodporúčam atramentovú.
Atramentové 2 sme mali,nikdy viac..ak nebudeš tlačiť žiadny papier týždeň,uschne..Laser sa oplatí kvôli tomu že neuschne.. mám brother čb, spokojná som
@anonym_autor ja uz dlhsie pouzivam HP color laser jet pro MFP M477fdw (ma aj duplex)... mozno sa uz nevyraba, ale teda spokojnost... ked tak pozri, ci spada (alebo jej nastupca) do tvojich kategorii...
@anonym_autor ja mam epson je sice atranentova ale tankova ...laser nema myslim. Je drahsia ale naplne tam uz bu du asi 1,5 roka
@anonym_autor neda sa tlacit niekde v nakupnom centre (faxCopy take nerobi)? Kupovat kravu kvoli litru mlieka - obcas 🙂 🙂

Pozri si ceny tonerov, aby to neskoncilo tak, ze lacna tlaciaren, ale drahy spotrebak. Najma u HP pozor na ich program nakupu tonerov a este radi cez specialny cip blokuju ine, nez originalne naplne.