icon

Objednávky šiat zo Shein a Temu: Ako počítajú nový poplatok?

9. aug 2026

Dievčatá,ak objednávate z týchto stránok viac šiat zaráta to len raz ten nový poplatok?

stellarstar
•
9. aug 2026

Platíš len keď ti ide mimo EÚ, z eu skladu neplatíš

anonym_296f15
•
9. aug 2026

@anonym_autor a ake saty objednavas? Ja som párkrát objednala a strasna umelina

autor
•
9. aug 2026
@anonym_296f15

@anonym_autor a ake saty objednavas? Ja som párkrát objednala a strasna umelina

@anonym_296f15 Napríklad mušelínové.

anonym_cb2b15
•
9. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_296f15 Napríklad mušelínové.

@anonym_autor mne bolo vysvetlene, ze sa plati za kazd kod. Teda staci, ze ibjednas z jedneho druhu siat rozne velnosti a uz je to iny kod tak za vsetko clo

1katkas
•
9. aug 2026

Nedávno som si objednala topánky, clo tam bolo v objednávke priratane..pred pár dňami už v objednávke nebolo clo tak som zvedavá ako to dopadne.. žiadna informácia nebola v objednávke že budem platiť clo

anonym_465133
•
9. aug 2026
@1katkas

Nedávno som si objednala topánky, clo tam bolo v objednávke priratane..pred pár dňami už v objednávke nebolo clo tak som zvedavá ako to dopadne.. žiadna informácia nebola v objednávke že budem platiť clo

@1katkas na Sheine či Tému?

anonym_3eb7bc
•
9. aug 2026

No ja som objednavala teraz, ale nie saty, ale tasku na kocik a chcela som 2 ks, ale ine, samozrejme, a platilo sa clo za kazdu. Ale stale sa mi to opletilo, ked si das EU sklad, tak tieto tam nemali a ceny take, ze to ai rovno mozem za 50 + aj tu objednat nejaku...🫣. Ale akoze dost od veci, ked sa malo platit za 1x za 1 "druh" tovaru. No ale prd.

anonym_f22a51
•
9. aug 2026
@1katkas

@1katkas tak potom ty to platíš na dobierku? Lebo ja platím hneď pri objednávke, a clo som nemala priratane, az keď som tukla na "zaplatiť "tak tam už to bolo.

danielad9
•
9. aug 2026
@anonym_cb2b15

@anonym_autor mne bolo vysvetlene, ze sa plati za kazd kod. Teda staci, ze ibjednas z jedneho druhu siat rozne velnosti a uz je to iny kod tak za vsetko clo

@anonym_cb2b15 Neplatí sa za kód ale typ produktu. Ak objedná viac druhov ale budú to len šaty tak by sa malo platiť len raz za daný typ produktu

1katkas
•
9. aug 2026
@anonym_f22a51

@1katkas tak potom ty to platíš na dobierku? Lebo ja platím hneď pri objednávke, a clo som nemala priratane, az keď som tukla na "zaplatiť "tak tam už to bolo.

@anonym_f22a51 kartou som platila