Objednávky šiat zo Shein a Temu: Ako počítajú nový poplatok?
Dievčatá,ak objednávate z týchto stránok viac šiat zaráta to len raz ten nový poplatok?
@anonym_autor a ake saty objednavas? Ja som párkrát objednala a strasna umelina
@anonym_autor a ake saty objednavas? Ja som párkrát objednala a strasna umelina
@anonym_296f15 Napríklad mušelínové.
@anonym_296f15 Napríklad mušelínové.
@anonym_autor mne bolo vysvetlene, ze sa plati za kazd kod. Teda staci, ze ibjednas z jedneho druhu siat rozne velnosti a uz je to iny kod tak za vsetko clo
Nedávno som si objednala topánky, clo tam bolo v objednávke priratane..pred pár dňami už v objednávke nebolo clo tak som zvedavá ako to dopadne.. žiadna informácia nebola v objednávke že budem platiť clo
Nedávno som si objednala topánky, clo tam bolo v objednávke priratane..pred pár dňami už v objednávke nebolo clo tak som zvedavá ako to dopadne.. žiadna informácia nebola v objednávke že budem platiť clo
@1katkas na Sheine či Tému?
No ja som objednavala teraz, ale nie saty, ale tasku na kocik a chcela som 2 ks, ale ine, samozrejme, a platilo sa clo za kazdu. Ale stale sa mi to opletilo, ked si das EU sklad, tak tieto tam nemali a ceny take, ze to ai rovno mozem za 50 + aj tu objednat nejaku...🫣. Ale akoze dost od veci, ked sa malo platit za 1x za 1 "druh" tovaru. No ale prd.
@1katkas tak potom ty to platíš na dobierku? Lebo ja platím hneď pri objednávke, a clo som nemala priratane, az keď som tukla na "zaplatiť "tak tam už to bolo.
@anonym_autor mne bolo vysvetlene, ze sa plati za kazd kod. Teda staci, ze ibjednas z jedneho druhu siat rozne velnosti a uz je to iny kod tak za vsetko clo
@anonym_cb2b15 Neplatí sa za kód ale typ produktu. Ak objedná viac druhov ale budú to len šaty tak by sa malo platiť len raz za daný typ produktu

Platíš len keď ti ide mimo EÚ, z eu skladu neplatíš