Odporučte plávaciu vestu pre dieťa k moru
Odporučíte plávaciu vestu pre 4-ročné dieťa?
Ideme k moru a nechcem riešiť rukávniky. Hľadám niečo, v čom sa dieťa vie normálne hýbať, netlačí ho to a zároveň ho to podrží vo vode.
Máte konkrétnu vestu alebo značku, s ktorou ste boli spokojní?
Decathlon, máme pre 17kg syna tú 25-40kg a je to úplne ok 🙂.
https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChsSEwi0sO...
Decathlon, máme pre 17kg syna tú 25-40kg a je to úplne ok 🙂.
https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChsSEwi0sO...
@anonym_6094fc toto na bezne plavanie urcite nie. Takuto vestu mame na kajak a na paddle board. Pripadne, ked su velke vlny a chce skakat. Ale na kupanie a hranie nie. My mame klasicke rukavniky pre syna, mali sme aj pre dceru.
Vela ludi u nas dava detom tieto
@amelie2017 moji v nej bežne šantia vo vode aj plávajú bez problémov
@anonym_autor Ako mama 2 deti a instruktorka baby plavania by som urcite vestu na tento ucel nekupovala. V 4rokoch sa obe moje deti naucili pri mori plavat. Ked boli mali, mali cherek rukavniky cervene a neskor som ich naucila na detske plutvy - s tymi uz pred 2.narodeninami vedeli samostatne plavat.. neskor aj bez plutiev, dovolenka pri mori je idealny cas. V 4 rokoch je dobre naucit dieta plavat. Je to zakladna vec, ktoru by mal rodic dieta naucit pre jeho bezpecnost.
Ja som bola podobného názoru, kým nám inštruktorka na baby plávaní nepredviedla ako dieťa s vestou môže ľahko ostať otočené na brušku a vesta ho drží s hlavou pod vodou...potom som hľadala rukávniky, ale tie obrovské tyrkysové som nechcela, ale zase som chcela niečo pevné s vnútornou penou a spratné na rúčke, aby sa malej dobre plávalo a taeta rings z elm-store mi prišli najlepšie a po dvoch rokoch používania si to myslím stále. Malá si ich automaticky berie so sebou do vody sama a vôbec jej nezavadzajú pri hraní na brehu a nezbiehajú z ručičiek a malú to vo vode prirodzene drží v správnej plaveckej polohe takže nevisí vo vode
Ja som bola podobného názoru, kým nám inštruktorka na baby plávaní nepredviedla ako dieťa s vestou môže ľahko ostať otočené na brušku a vesta ho drží s hlavou pod vodou...potom som hľadala rukávniky, ale tie obrovské tyrkysové som nechcela, ale zase som chcela niečo pevné s vnútornou penou a spratné na rúčke, aby sa malej dobre plávalo a taeta rings z elm-store mi prišli najlepšie a po dvoch rokoch používania si to myslím stále. Malá si ich automaticky berie so sebou do vody sama a vôbec jej nezavadzajú pri hraní na brehu a nezbiehajú z ručičiek a malú to vo vode prirodzene drží v správnej plaveckej polohe takže nevisí vo vode
@urshullita6541 su vesty (zachranne) ktore otocia cloveka hlavou nad vodu a potom su plavacie vesty, ktore cloveka nad vodu neotocia. Treba rozlisovat. Tieto obycajne vesty su plavacie.
ahoj, nam sa ovela lepsie osvedcili rukavniky Täta Rings, ja som si kupovala cez elm-store

Toto je super. Drzi to dieta nad vodou a vobec to netlaci/neobmedzuje. Mala uz nechce ani koleso.