icon

Odporučte plávaciu vestu pre dieťa k moru

21. júl 2026

Odporučíte plávaciu vestu pre 4-ročné dieťa?

Ideme k moru a nechcem riešiť rukávniky. Hľadám niečo, v čom sa dieťa vie normálne hýbať, netlačí ho to a zároveň ho to podrží vo vode.

Máte konkrétnu vestu alebo značku, s ktorou ste boli spokojní?

anonym_49f2da
21. júl 2026

Toto je super. Drzi to dieta nad vodou a vobec to netlaci/neobmedzuje. Mala uz nechce ani koleso.

martinka13
21. júl 2026

No vesta to určite nebude.

anonym_6094fc
21. júl 2026

Decathlon, máme pre 17kg syna tú 25-40kg a je to úplne ok 🙂.
https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChsSEwi0sO...

amelie2017
21. júl 2026
@anonym_6094fc

Decathlon, máme pre 17kg syna tú 25-40kg a je to úplne ok 🙂.
https://www.google.com/aclk?sa=L&ai=DChsSEwi0sO...

@anonym_6094fc toto na bezne plavanie urcite nie. Takuto vestu mame na kajak a na paddle board. Pripadne, ked su velke vlny a chce skakat. Ale na kupanie a hranie nie. My mame klasicke rukavniky pre syna, mali sme aj pre dceru.
Vela ludi u nas dava detom tieto

anonym_6094fc
21. júl 2026
@amelie2017

@anonym_6094fc toto na bezne plavanie urcite nie. Takuto vestu mame na kajak a na paddle board. Pripadne, ked su velke vlny a chce skakat. Ale na kupanie a hranie nie. My mame klasicke rukavniky pre syna, mali sme aj pre dceru.
Vela ludi u nas dava detom tieto

@amelie2017 moji v nej bežne šantia vo vode aj plávajú bez problémov

anonym_e0f763
21. júl 2026

@anonym_autor Ako mama 2 deti a instruktorka baby plavania by som urcite vestu na tento ucel nekupovala. V 4rokoch sa obe moje deti naucili pri mori plavat. Ked boli mali, mali cherek rukavniky cervene a neskor som ich naucila na detske plutvy - s tymi uz pred 2.narodeninami vedeli samostatne plavat.. neskor aj bez plutiev, dovolenka pri mori je idealny cas. V 4 rokoch je dobre naucit dieta plavat. Je to zakladna vec, ktoru by mal rodic dieta naucit pre jeho bezpecnost.

lasona
Včera o 04:46

Mame vestu z decatlonu, rukavniky sa nam sklzli dole aj tie cherek