Poradíte, prosím, pevné botasky do fitka?
Ahojte. Potrebujem nejake pevnejsie botasky do fitka, aby dobre drzali nohu pri drepoch. Nieco dobre nemate odskusane?
Skusala som nike metcon 10 aj adidas dropset 4, ale nesedia mi vobec. Tlacia ma na pate a velkostne tiez nesedia.
Vdaka
Za mňa drepy (a mŕtve ťahy) najlepšie naboso. V podstate štamgasti, čo sa stretávame vo fitku pravidelne máme buď šľapky alebo len ponožky 😅.
@lylyjana hlavne s rovnou podrazkou ja mam vansy tiez predtym som mala conversy ale tam kde potrebujes stabilitu noh ako uz bolo spominane najlepsie len v ponozkach zalezi ake cviky cvicis
Ja mam reeboky - ten styl ako pre crosfit - pevne, minimalny drop, vpredu su sirsie, uz ich mam asi 10 rokov, su ozaj len do fitka, uz by som si mala ale kupit nove..
presne na tento typ cvicenie nepotrebujes mat drop, ani nejake odpruzenie, lebo neskaces, potrebujes mat vyslovene rovnu podrazku ,aby Ti ten clenok nebehal dolava - doprava.
pozeram, ze si z KE, takze za mna smer ak mate sportissimo, intersport, exisport..... proste nejaky sportovy obchod, kde tenisky vies osobne vyskusat.
cez internet urcite neobjednavat, kedze nevies ako Ti sadnu. je lepsie 5-6 ks roznych vyskusat a potom kupovat. kludne aj v obchode schmatni nejaku tazsiu vec ked budes mat tenisky na sebe a vyskusat urobit drepy.....
tam do posilky kde ja z casu na cas chodim, zvyknu aj upozornit, ze naboso nemozes byt (kazda posilka ma inak pravidla).....
ja som napr. minuly tyzden bola v obycajnych starych Mustangoch 😀 (lebo som si svoje tenisky zabudla a tieto mam ako prezuvky v robote), su na styl vans. ale na iny typ cvicenia nie su....
Kedysi som robila silový trojboj a na drepy a mŕtve ťahy sme skoro všetci používali obuv na box od adidasu kvoli tenkej podrážke. Teraz čo som pozrela na google vidím že už robia aj origo na powerlift so zdvihnutou pätou (kedysi sme si pod päty podkladali 5kg kotúč)

Akékoľvek s rovnou podrážkou. Mne vyhovujú vans a convers