Poraďte najlepšie zábrany na posteľ pre malé deti
Zdravím,
máte odporúčanie na zábranu na posteľ pre 7 a viac mesačného? Často spí pri mne na posteli, ale už tehotenský vankúš ako zábrana nestačí, lebo sa naučil ho preliezť. Problém je, že mám sklápaciu posteľ, čiže zábrana musí byť len zasúvacia pod matrac a bez akéhokoľvek pripevnenia. Hľadám takú, aby ho udržala, keď sa bude chcieť dostať ďalej a bolo by super, keby bola skladná a bolo možné ju vziať aj na dovolenku/návštevu. Ďakujem ☺️
@dominicka2812 My sme mali dlho (vyuzila som aj v troch rokoch, ked uz spal vo svojej posteli) obycajne z lidla. Ale ked mal iba par mesiacov a vedel uz preliezat, tak sme dali matrac na zem, aby nespadol, kazda zabrana sa da preliezt...a az ked bol vacsi,tak sme sa vratili na postel aj so zabranami.
Aj v Lidlshop máš to je na jedno kopyto všetky, otázka času kedy ti spadne z postele, deti sú vynaliezavé.
Mimo to dieťa do roka má aj kvôli SIDS spať prevažne ešte v postieľke s monitorom dychu ( nech sa nezapájajú 50+, že také nemali a ich deti prežili, keď táto doba nám dáva možnosť predchádzať tomu je hlúposť to nevyužiť).
@anonym_bf3f56 chápem, išlo mi o skúsenosti najmä čo sa týka váhy a skladania, aby som s tým každé ráno nebojovala pol hodinu. A áno viem, no bohužiaľ veľakrát je možnosť buď prerevaná noc alebo spánok so mnou. A mám Owlet ponožku, čiže monitorovaný je aj pri mne. Ďakujem 🙂
@dominicka2812 My sme mali dlho (vyuzila som aj v troch rokoch, ked uz spal vo svojej posteli) obycajne z lidla. Ale ked mal iba par mesiacov a vedel uz preliezat, tak sme dali matrac na zem, aby nespadol, kazda zabrana sa da preliezt...a az ked bol vacsi,tak sme sa vratili na postel aj so zabranami.
@ivinkapink chapem, u nas matrac na zemi nebude možnosť, lebo tam cez deň potrebujem priestor. A keď vyberiem oba matrace z postele, riskujem, že sa mi celá konštrukcia samovoľne zavrie bez váhy matracov a zničím celú posteľ. A ako sa s tým manipuluje? Nie je veľmi ťažká? Ja som presne na toto pozerala, či nekúpiť na dovolenku.
@dominicka2812 my sme kupili primabobo cez Allegro a som spokojná.
@monicazbb ale táto sa musí prišrubovať nie?
@monicazbb ale táto sa musí prišrubovať nie?
@dominicka2812 nie mame ju zasunutú pod matrac...sice je tam asi možnosť šrobovat ale mame hruby matrac, netreba.pošlem ss
@ivinkapink chapem, u nas matrac na zemi nebude možnosť, lebo tam cez deň potrebujem priestor. A keď vyberiem oba matrace z postele, riskujem, že sa mi celá konštrukcia samovoľne zavrie bez váhy matracov a zničím celú posteľ. A ako sa s tým manipuluje? Nie je veľmi ťažká? Ja som presne na toto pozerala, či nekúpiť na dovolenku.
@dominicka2812 my sme mali dalsi matrac zvlast, nevyberala som z postele, a presne sa nam vosiel medzi postel a skrinu. A vlastne prvy krat sme to mali tak,ze postel sme zlozili a oba matrace na zemi. Lebo oni sa v noci dvihali tak,zeby tu zabranu v polospanku preliezli 🙈 Mne sa s tym tazko robi, ale muz to raz dva roztiahne,stiahne..ale ja nie som "technicky typ"😂 mne tazka nie je, ale ma svoju vahu. Ked sme cestovali, vlacila som tri 🙈

Aj v Lidlshop máš to je na jedno kopyto všetky, otázka času kedy ti spadne z postele, deti sú vynaliezavé.
Mimo to dieťa do roka má aj kvôli SIDS spať prevažne ešte v postieľke s monitorom dychu ( nech sa nezapájajú 50+, že také nemali a ich deti prežili, keď táto doba nám dáva možnosť predchádzať tomu je hlúposť to nevyužiť).