icon

Poraďte vhodné botasky do skladu na tvrdú zem

Dnes o 07:16

Ahojte robim v sklade,nemam predpisanu obuv,no mam bolesti priehlavku,zrejme spadnuta klenba ,k dr som objednana o 2 tyzdne,,,poradte mi obuv.Al mi vyhodnotil ze mam hladat bezecku pod znackou skechers alebo arch fit ci asics ,len moc mu neverim,nemate niektora skusenost aku obuv hladat na tvrdu zem a vela krokov?

ivicatolic
Dnes o 07:26

@anonym_autor mne vyhovuje na dlhé chodenie Hálova obuv Sportisimo, spodok je taký hnedý, ale určite si kúp vložky na spadnutú klenbu, bez toho ani na krok 😊👍

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 07:41
@ivicatolic

@anonym_autor mne vyhovuje na dlhé chodenie Hálova obuv Sportisimo, spodok je taký hnedý, ale určite si kúp vložky na spadnutú klenbu, bez toho ani na krok 😊👍

@ivicatolic vies mi prosim ta poslat link ake konkretne mas?vlozky kupim docasne aspon na toe 2 tyzdne,potom mi ortoped predpise ak to bude tou klenbou,len hladam docasne riesenie na 2 tyzdne ,lebo ma bolia tie priehlavky a ide bolest az ku kolenam

aalt
Dnes o 07:49

V principe hocaka obuv, len nie tenka podrazka. Ak ma tvarovanu "vlozku" tak fajn, ak nie, tak si taku dokup. Mavaju v lekarnach. U ortopeda sa hlavne opytaj na cviky posilnovanie klenby. Ja ako maly som dvihal ceruzky/gulicky prstami na nohach. Chodza naboso po trave a tak ... Nie su dobre dlhe cupnutia.

anonym_62f2a2
Dnes o 08:34

Ja som začala nosiť bežecké tenisky (rôzne značky)a som spoko

autor
Dnes o 08:36
@anonym_62f2a2

Ja som začala nosiť bežecké tenisky (rôzne značky)a som spoko

@anonym_62f2a2 a mala si bolesti predtym?

anonym_e76640
Dnes o 09:02

Turistike napríklad merel, salomon vydržím v nich cele dni a ešte keď majú tvarovanú stielku o to lepšie

anonym_62f2a2
Dnes o 09:10
@anonym_autor

@anonym_62f2a2 a mala si bolesti predtym?

@anonym_autor mám ostrohy,takže áno

autor
Dnes o 09:32
@anonym_e76640

Turistike napríklad merel, salomon vydržím v nich cele dni a ešte keď majú tvarovanú stielku o to lepšie

@anonym_e76640 aj ty si mala problemy?

anonym_e76640
Dnes o 10:46
@anonym_autor

@anonym_e76640 aj ty si mala problemy?

@anonym_autor mám vyrastok na päte, ploche nohy ktoré mi opuchaju po dlhom státí a problémy s cievami.

fairyy
Dnes o 10:52

ja jednoznacne bezecke na takyto povrch... a znacku mam tiez oblubenu, ale to skor chod poskusat, ktora vyhovuje tebe

maca1984
Dnes o 11:44

Ja mám problémy s pätovou ostrohou a v Skechers s pamäťovou penou prejdem bez problému kilometre. Ale odporučila by som ti skúšať . Lebo čo sedí jednému, nebude aj druhému .

katkazatka
Dnes o 12:43

Preco ti zamestnavatel nezabezpeci kvalitnu pracovnu obuv? Ma povinnost zo zakona. Alebo si daj preplatit, co si kupis.

autor
Dnes o 18:39
@katkazatka

Preco ti zamestnavatel nezabezpeci kvalitnu pracovnu obuv? Ma povinnost zo zakona. Alebo si daj preplatit, co si kupis.

@katkazatka mame od neho ale taku co ma z nej strasne bolia nohy a moju mi nepreplati

autor
Dnes o 18:40
@fairyy

ja jednoznacne bezecke na takyto povrch... a znacku mam tiez oblubenu, ale to skor chod poskusat, ktora vyhovuje tebe

@fairyy snad nejake vyberiem

autor
Dnes o 18:41
@fairyy

@fairyy cestne alebo terenne?

simca06022011
Dnes o 18:46

absolutne neries bezecke topanky, mas padnutu klenbu/bolesti nohy, bezecke su na beh... hodinku dve a dost... sketchers archfit su super, tie nosim aj ja a fakt funguju. Riesia aj tu klenbu, nohu podopru, drzia - len si ich vyskusaj aby ti sadli. bezecke ti klenbu nijak nepodopru, nepomozu a este ti zhorsia stav . Ked tak mozes obuv striedat... Ak nejaku bezecku, tak nie tie, co su maju cele podrazky ohybne, makke... skoncila som vdaka nim s plantarnou fascilitidou, bolavou achilovkou a proste cele zle.
pracovna obuv je hnusna, aj ked je kvalitna, jedine ze do nej si das vlozky. Ta musim mat napr v skladoch tvrdu spicku, byt nesmyklava atd (na to bacha, ak to mate predpisane a budes mat uraz a nevhodnu obuv, tak moze byt problem.

autor
Dnes o 19:41
@simca06022011

absolutne neries bezecke topanky, mas padnutu klenbu/bolesti nohy, bezecke su na beh... hodinku dve a dost... sketchers archfit su super, tie nosim aj ja a fakt funguju. Riesia aj tu klenbu, nohu podopru, drzia - len si ich vyskusaj aby ti sadli. bezecke ti klenbu nijak nepodopru, nepomozu a este ti zhorsia stav . Ked tak mozes obuv striedat... Ak nejaku bezecku, tak nie tie, co su maju cele podrazky ohybne, makke... skoncila som vdaka nim s plantarnou fascilitidou, bolavou achilovkou a proste cele zle.
pracovna obuv je hnusna, aj ked je kvalitna, jedine ze do nej si das vlozky. Ta musim mat napr v skladoch tvrdu spicku, byt nesmyklava atd (na to bacha, ak to mate predpisane a budes mat uraz a nevhodnu obuv, tak moze byt problem.

@simca06022011 dakujem

fairyy
Dnes o 20:01
@anonym_autor

@fairyy cestne alebo terenne?

@anonym_autor cestne urcite