Poraďte vhodné botasky do skladu na tvrdú zem
Ahojte robim v sklade,nemam predpisanu obuv,no mam bolesti priehlavku,zrejme spadnuta klenba ,k dr som objednana o 2 tyzdne,,,poradte mi obuv.Al mi vyhodnotil ze mam hladat bezecku pod znackou skechers alebo arch fit ci asics ,len moc mu neverim,nemate niektora skusenost aku obuv hladat na tvrdu zem a vela krokov?
@anonym_autor mne vyhovuje na dlhé chodenie Hálova obuv Sportisimo, spodok je taký hnedý, ale určite si kúp vložky na spadnutú klenbu, bez toho ani na krok 😊👍
@ivicatolic vies mi prosim ta poslat link ake konkretne mas?vlozky kupim docasne aspon na toe 2 tyzdne,potom mi ortoped predpise ak to bude tou klenbou,len hladam docasne riesenie na 2 tyzdne ,lebo ma bolia tie priehlavky a ide bolest az ku kolenam
V principe hocaka obuv, len nie tenka podrazka. Ak ma tvarovanu "vlozku" tak fajn, ak nie, tak si taku dokup. Mavaju v lekarnach. U ortopeda sa hlavne opytaj na cviky posilnovanie klenby. Ja ako maly som dvihal ceruzky/gulicky prstami na nohach. Chodza naboso po trave a tak ... Nie su dobre dlhe cupnutia.
Ja som začala nosiť bežecké tenisky (rôzne značky)a som spoko
Ja som začala nosiť bežecké tenisky (rôzne značky)a som spoko
@anonym_62f2a2 a mala si bolesti predtym?
Turistike napríklad merel, salomon vydržím v nich cele dni a ešte keď majú tvarovanú stielku o to lepšie
@anonym_62f2a2 a mala si bolesti predtym?
@anonym_autor mám ostrohy,takže áno
Turistike napríklad merel, salomon vydržím v nich cele dni a ešte keď majú tvarovanú stielku o to lepšie
@anonym_e76640 aj ty si mala problemy?
@anonym_e76640 aj ty si mala problemy?
@anonym_autor mám vyrastok na päte, ploche nohy ktoré mi opuchaju po dlhom státí a problémy s cievami.
ja jednoznacne bezecke na takyto povrch... a znacku mam tiez oblubenu, ale to skor chod poskusat, ktora vyhovuje tebe
Ja mám problémy s pätovou ostrohou a v Skechers s pamäťovou penou prejdem bez problému kilometre. Ale odporučila by som ti skúšať . Lebo čo sedí jednému, nebude aj druhému .
Preco ti zamestnavatel nezabezpeci kvalitnu pracovnu obuv? Ma povinnost zo zakona. Alebo si daj preplatit, co si kupis.
Preco ti zamestnavatel nezabezpeci kvalitnu pracovnu obuv? Ma povinnost zo zakona. Alebo si daj preplatit, co si kupis.
@katkazatka mame od neho ale taku co ma z nej strasne bolia nohy a moju mi nepreplati
ja jednoznacne bezecke na takyto povrch... a znacku mam tiez oblubenu, ale to skor chod poskusat, ktora vyhovuje tebe
@fairyy snad nejake vyberiem
@fairyy cestne alebo terenne?
absolutne neries bezecke topanky, mas padnutu klenbu/bolesti nohy, bezecke su na beh... hodinku dve a dost... sketchers archfit su super, tie nosim aj ja a fakt funguju. Riesia aj tu klenbu, nohu podopru, drzia - len si ich vyskusaj aby ti sadli. bezecke ti klenbu nijak nepodopru, nepomozu a este ti zhorsia stav . Ked tak mozes obuv striedat... Ak nejaku bezecku, tak nie tie, co su maju cele podrazky ohybne, makke... skoncila som vdaka nim s plantarnou fascilitidou, bolavou achilovkou a proste cele zle.
pracovna obuv je hnusna, aj ked je kvalitna, jedine ze do nej si das vlozky. Ta musim mat napr v skladoch tvrdu spicku, byt nesmyklava atd (na to bacha, ak to mate predpisane a budes mat uraz a nevhodnu obuv, tak moze byt problem.
absolutne neries bezecke topanky, mas padnutu klenbu/bolesti nohy, bezecke su na beh... hodinku dve a dost... sketchers archfit su super, tie nosim aj ja a fakt funguju. Riesia aj tu klenbu, nohu podopru, drzia - len si ich vyskusaj aby ti sadli. bezecke ti klenbu nijak nepodopru, nepomozu a este ti zhorsia stav . Ked tak mozes obuv striedat... Ak nejaku bezecku, tak nie tie, co su maju cele podrazky ohybne, makke... skoncila som vdaka nim s plantarnou fascilitidou, bolavou achilovkou a proste cele zle.
pracovna obuv je hnusna, aj ked je kvalitna, jedine ze do nej si das vlozky. Ta musim mat napr v skladoch tvrdu spicku, byt nesmyklava atd (na to bacha, ak to mate predpisane a budes mat uraz a nevhodnu obuv, tak moze byt problem.
@simca06022011 dakujem

@anonym_autor mne vyhovuje na dlhé chodenie Hálova obuv Sportisimo, spodok je taký hnedý, ale určite si kúp vložky na spadnutú klenbu, bez toho ani na krok 😊👍