Predaj alebo iné využitie zlatých náušnic?
Ahojte baby, čo robíte si zlatými náušnicami čo vám ostanú doma ? Kúpila som dcére minulý rok ale dostala iné tak neviem čo s týmito. Predať ? Vraj zlato stúpa na cene 🤷 kúpila som ich za 230€ ale za toľko ich isto odomňa nik nekúpi.
Ďakujem
moja ma strasne moc - kedze mala alergie skusali sme rozne zlata .. ma to odlozene.. ked bude starsia bud si preda,necha na pamiatku alebo si stopi a daco z toho spravi ... nepredavam
@anonym_autor ja som chvatla zlato kedysi pod pazuchu,/ nič som nenosila/😀😁, išla do klenot,pani povedala cenu a vybrala som si striebro, ktoré nosím a páči sa mi
Kedy si som si kupila zlatu tehlicku,vtedy stala 70eur,dnes ta ista tehlicka 140eur,a bude to stupat.Teraz je 4000dolarov za uncu,ma to vyskocit az na 8000 dolarov.
Nechaj si ich,zlato bude stupat na cene.
Mam v plane zacat nakupovat tieto investicne tehlicky.
Mam plno zlata z cias,ked bolo v mode a som aj zdedila. Nepredávam, zdedia vnucata, to jest nepyta.
Kedy si som si kupila zlatu tehlicku,vtedy stala 70eur,dnes ta ista tehlicka 140eur,a bude to stupat.Teraz je 4000dolarov za uncu,ma to vyskocit az na 8000 dolarov.
@anonym_2f7ad5 a kto to prosím vykupuje keď cena stúpa ?
@anonym_2f7ad5 nemyslím si,že náušnice z 14 K (585) majú rovnakú hodnotu ako tvoja zlatá tehlička,čo je 24-karátové zlato.
Odkladať zlaté náušnice ako "investičné zlato" je dobrá blbosť.

Normálne odložím do šperkovnice. Však môže mať viac, nie?