icon

Tipy na dámske Garmin hodinky do 300 eur

28. apr 2026

Ahojte, viete mi poradiť hlavne tí ktorí máte skúsenosti naozaj dobre Garmin hodinky dámske do 300€? Najlepšie také ktoré naozaj dobre monitorujú kroky, cviky ako beh, či silový tréning a prepojenie napríklad sms, hovorov, msg s hodinkami. Mala som dvoje hodinky nie značkové a max 50€ stáli tie "drahšie", chcela by som zainvestovať ale nech neinvestujem zbytočne, pretože to nie je málo peňazí a chcela by som aby to malo kvalitu.
Ďakujem

anonym_061b75
28. apr 2026

@anonym_autor ahoj, ja mam tieto a som spokojna.. https://www.nay.sk/inteligentne-hodinky-garmin-... ... na sms viem odpovedat len OK a hovor sice viem dvihnut ale prepoji sa s telefonom.. upozornenia chodia vsetky...

anonym_625c76
28. apr 2026

mne na garminoch vadi slaba vydrz, predala som ich
mam huawei a tie mi vyhovuju ovela viac, vydrz maju ovela lepsiu a myslim, ze aj funkcie v apke su super

katarinaba
28. apr 2026
@anonym_625c76

mam huawei a tie mi vyhovuju ovela viac, vydrz maju ovela lepsiu a myslim, ze aj funkcie v apke su super

@anonym_autor ak je naozaj cena 300 EUR strop, tak potom Vivoactive 6. Ja som ich nemala, ale ludia ich chvalia. Za seba mozem spomenut Venu 2 plus - tiez uz vsak len z druhej ruky asi. Ak by nevadilo o cca 60 EUR viac, tak potom Venu 3. Ja mam teraz Venu 4 - sice ta cena je dost vysoka, ale kvalita je zarucena. A co sa tyka baterie - pri beznom pouzivani 10 dni uplne v pohode (Venu 2 plus este aj po 3 rokoch 12 dni). Ak sa casto pouziva GPS, tak tam to bateriu zerie viac, no urcite to nie je kratka vydrz.
Garmin su vyborne hodinky, tam sa oplati investovat. Urcite sa zameraj aj na dosah spojenia hodiniek a telefonu. Venu 2 plus v pohode 12 metrov v dome, cez steny. Vonku v priestranstve aj viac. Venu 4 este nemam otestovane, ucim sa s nimi.

zuzacka16
28. apr 2026
@anonym_625c76

@anonym_625c76 na garminoch slabá výdrž? ja mám venu 3s a batéria mi vydrží 7 dní, predtým som mala Samsung a teda nabíjanie každý deň..

anonym_0b6a03
28. apr 2026
@zuzacka16

@anonym_625c76 na garminoch slabá výdrž? ja mám venu 3s a batéria mi vydrží 7 dní, predtým som mala Samsung a teda nabíjanie každý deň..

@zuzacka16 Súhlasím. Majú dobrú výdrž. Trackujem aktivity každý deň, vydržia okolo týždňa. Predtým Pebble, maximálne 2 dni vydržali. Už by som nevolila Venu, nevyhovuje mi, že sa nedá normálne pauznúť športová aktivita. Okrem tohto im nemám čo vytknúť. Ale sú nad autorkin cenový limit.

veselo_neveselo
28. apr 2026

Ja mam forerunner 745 a som spokojna, no su to sportove hodinky, nie stylovky. Ani neviem ci sa este predavaju, uz budu mat asi noveho nasledovnika, len to nesledujem.
Asi naj ti bude preluskat garmin stranku, maju tam pomocnika na vyber, podla toho, co od nich chces. Slapnut vedla garminom nemozes, akykolvek model si vyberies. Len si pred kupou skontroluj parovanie s tvojim mobilom, ak mas nejaky starsi model alebo nieco exotickeho.