Topgal alebo Frii of Norway: Ktorú školskú tašku vybrať?
Ahojte prosím o skusenost s taškami týchto značiek. Rozhodujem sa medzi týmito dvoma pre prvacku
Je dosť chudá a vysoka
@natalia328 topgal.Frii je naozaj mala,vrátila som
@amel mne sa veľmi páči ale je pravda že keď si predstavím žeby ju mala mať aspoň do 3 ročníka..
Máme frii, za mňa je to úžasná taška, vydržala už 4 roky, vyzerá ako nová. Ja nemám rada tie robusné školské tašky, ktoré sú väčšie ako dieťa, toto bola najlepšia voľba + vojde do lietadla ako príručná batožina 😅.
@natalia328 moji mali obaja Topgal, aj študentský neskôr. Výborne batohy. Na jednom sa pokazil zips, bez problémov opravili. Čiže aj skvelý záručný a pozáručný servis majú. Synov batoh využili ďalej v rodine. Dcéra svoj nosila x rokov, aj na tom sa zosuchal len poťah na tej pene vzadu.
@amel mne sa veľmi páči ale je pravda že keď si predstavím žeby ju mala mať aspoň do 3 ročníka..
@natalia328 presne túto som vrátila,mam to niekde v blogu cca 2 roky dozadu.
Nezmyselne riešená i ked kvalitná.
Podľa mna v 2.rocniku by uz nestačila.Moja ma Beckmann a sme spokojní velmi.
@natalia328 presne túto som vrátila,mam to niekde v blogu cca 2 roky dozadu.
Nezmyselne riešená i ked kvalitná.
Podľa mna v 2.rocniku by uz nestačila.Moja ma Beckmann a sme spokojní velmi.
@amel Beckmann som skúšala a bol pre ňu obrovský. Aj keď som bola presvedčená, že kúpim túto značku vôbec jej nesedel
@amel Beckmann som skúšala a bol pre ňu obrovský. Aj keď som bola presvedčená, že kúpim túto značku vôbec jej nesedel
@natalia328 chod podľa intuície a co sa jej páči.Moja je druhacka a keďže ju vozime,tu tašku ma realne možno na 2x2 minúty na chrbte.Zalezi i od školy.U nas majú milión pracakov a somarin a to ani Beckmann priestorovo ziadna výhra nie je.

@natalia328 topgal.Frii je naozaj mala,vrátila som