Výber školskej tašky pre prváčku. Aké značky odporúčate?
Ahojte.
1. Aké značky ste kupovali?
2. Ak ste kupovali bledé tašky, nešpiní sa to moc? Dá sa to vyprať, alebo len vyčistiť ?
3. Kupovali ste sety, aby bolo všetko rovnaké, či vám to bolo jedno?
Ďakujem za rady. Budem mam prváčku dievčatko, niečo sme pozerali, ale viac sa jej pačili bledšie tašky ako tie tmavé, šak predsa dievčatko, ale nechceme tu kúpu ľutovať, keď to stojí tolké peniažky. Pozerali sme, topgall a still..
Ďakujem
Beckmann, bleda, periem ju každé prazdniny, aj keď nie je špinavá.
@anonym_autor my sme kupovali topgal, 4 roky vydržala a je bez poškodenia, dcéra už chcela novú, tak v 5.rocniku sme kupili inú. Mala ružovú- kombinaciu bledej a tmavej a ani raz som ju neprala. Jej kamarátka mala bledomodru beckmann a tá vyzerala už po roku fakt hrozne ufúľaná.
Do školy chodí pešo, cca 10 minút.
Nekupovala som set, podľa mňa zbytočné a drahé. Dcéra mala niekoľko peračníkov, podľa toho, ako rástla a čo bolo in 😉(občas dostala ako darček).
Syn má ten istý peračník už 4 roky, uplne inej značky a bez poškodenia.
Napr. Vrecko na prezuvky nepotrebovali nikdy, boxy na desiatu sme kúpili také, aké nám vyhovovali (máme zvlášť na pečivo a zvlášť na ovocie).
@anonym_autor pre chalana topgal super taška , vyberieš , kvalitne spracovaná , odolná , set nakoľko bol v zľave
Pre dcéru beckman , pre nás nie dobrá voľba, táto je určená pre úzke chudé dievčatá , zlý model sme vybrali , vyšla nas na 210 eur aj s peračnikom a mala ju 5 mesiacov, potom sme museli vymeniť za širšiu . Obyčajní značku BestWay , ľahko prateľná, no širšia na chrbát , aj na priestor vo vnútri
Beckman tiež ľahko prateľná , aj táto posledná Bestway
Myslím, že už každá taška sa dá prať
@anonym_autor naše deti zatiaľ školské tašky neriešia, ale kupovali sme do škôlky Topgal - jeden je svetlý a druhý je tmavý. Raz sme už prali a plánujeme každé prázdniny, lebo ich majú mať celú škôlku. Do škôlky ale chodíme pešo nejakých 5 minút, ale stihnú aj zašpiniť 🫠
Ahoj, my máme tiež od septrembra prváčku, akurát sme minulý týžden vyberali (chcem to tak postupne, každý mesiac niečo, čo máme na zozname), kupili sme topgal, ale vyskúšali sme v kamennom obchode ale objednala som cez net, kde bola asi o 10€laacnejšia a ešte i s doskami.
Kúpili sme tašku Hama- mne sa zdá ideálna pre prváčku. Nekupovala som set, všetko kúpim jednotlivo

Mali sme Topgal. Tmavšiu, tie tašky sa valaju po zemi, decka ich obleju, vyvážajú po trave
Dajú sa v pohode prať. Len vyberieš železnú výstuž z chrbta
Kúpila som set, ale len preto že to bolo spolu v akcii