icon

Za koľko môžem predať strieborný prsteň?

17. sep 2025

Prosím len k veci, ak ste predávali približne takýto prsteň do zaloznd koľko ste zaň dostali ?

Za koľko môžem predať strieborný prsteň?Za koľko môžem predať strieborný prsteň?
Strana
z4
dariaaa
20. sep 2025
@anonym_autor

@dariaaa zabudla si, že mi prvá napisala ,ze som blba. Ja naozaj neviem, čo je nepochopitelne na otázke, koľko ste dostali za prsteň, ktorý ste predali. Po koľko ide si viem naozaj nájsť aj sama 🙂

@anonym_autor ona ti odpovedala hned prva.Napisala ti niekolko odpovedi.Aj cenu za gram.Ale ty si ides jak lokomotiva,mlyncek.Ked si vies zistit cenu sama,naco sa pytas potom?Ved si ju zisti a nečakaj odpovede.Nemusis byt blba,ale tazkopadna si urcite.A toto nie je urazka ale fakt!

anonym_6b2329
20. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa boha ved som sa len pýtala. Ja nechápem co z toho robíš takú vedu :D hádam je moja vec ci zaň niečo čakám alebo nie

@anonym_autor @autor ešte raz a pomaly
Za ten šuter 💍 dostaneš v záložní 💩 !!! No hold smola pracháčka💵💰s teba nebude💸😄🤭🤭

autor
20. sep 2025
@anonym_6b2329

@anonym_autor @autor ešte raz a pomaly
Za ten šuter 💍 dostaneš v záložní 💩 !!! No hold smola pracháčka💵💰s teba nebude💸😄🤭🤭

@dariaaa ale ja som sa proste na toto nepýtala. Ja som sa pýtala na niečo iné.
@anonym_6b2329 ty sa aspoň nauč písať🙂

anonym_9674ff
20. sep 2025

Skus predat cez bazár.. v záložní to vazia na gramy to sa neoplati

zoe111
21. sep 2025
@moonlight1210

@anonym_autor daj ho v zlatnictve dobre vycistit, nech zase ziari. To je zaklad.
Potom ho pekne nafot (aj na ruke), odrataj od povodnej ceny cca 50%. Napis odkial ho mas a jeho velkost a daj na niektoru predajnu stranku.

Myslim, ze sa preda.

Takto, ako je, nie je lakavy, je zajduty, vyzera, ze ma poskodenia a celkovo vyzera na hodnotu 5€.

@moonlight1210 a za vyčistenie dá viac, než je jeho hodnota🫣.

yosi
21. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa takže si im nechala prsteň zadarmo, áno?

@anonym_autor Ja som predal v záložni strieborné šperky a musím potvrdiť, že to boli fakt drobné. Moja mama kedysi pracovala v zlatníctve, tak som si kupoval za nákupné ceny veci zo striebra a chir. ocele. Lacno kúpené, ešte lacnejšie predané 😁

laila22
21. sep 2025
@anonym_autor

@minenkaa stále si nepochopila. Ty si žiadne striebro nepredala, tak mi nevieš povedať koľko si za niečo co si ani nepredala, dostala.

@anonym_autor myslím, že nikto žiadne striebro nepredával, lebo ho nevykupuju... Nedostaneš zaň ani 5€

moonlight1210
21. sep 2025
@zoe111

@moonlight1210 a za vyčistenie dá viac, než je jeho hodnota🫣.

@zoe111 alebo ho ho bude este chvilu nosit, alebo ho daruje.
Kazdopadne, v takomto stave je vhodny iba odlozit v parku na lavicku, nech niekomu urobi radost, ked ho najde.

Strana
z4