Za koľko môžem predať strieborný prsteň?
Prosím len k veci, ak ste predávali približne takýto prsteň do zaloznd koľko ste zaň dostali ?

Skus predat cez bazár.. v záložní to vazia na gramy to sa neoplati
@anonym_autor daj ho v zlatnictve dobre vycistit, nech zase ziari. To je zaklad.
Potom ho pekne nafot (aj na ruke), odrataj od povodnej ceny cca 50%. Napis odkial ho mas a jeho velkost a daj na niektoru predajnu stranku.
Myslim, ze sa preda.
Takto, ako je, nie je lakavy, je zajduty, vyzera, ze ma poskodenia a celkovo vyzera na hodnotu 5€.
@moonlight1210 a za vyčistenie dá viac, než je jeho hodnota🫣.
@minenkaa takže si im nechala prsteň zadarmo, áno?
@anonym_autor Ja som predal v záložni strieborné šperky a musím potvrdiť, že to boli fakt drobné. Moja mama kedysi pracovala v zlatníctve, tak som si kupoval za nákupné ceny veci zo striebra a chir. ocele. Lacno kúpené, ešte lacnejšie predané 😁
@moonlight1210 a za vyčistenie dá viac, než je jeho hodnota🫣.
@zoe111 alebo ho ho bude este chvilu nosit, alebo ho daruje.
Kazdopadne, v takomto stave je vhodny iba odlozit v parku na lavicku, nech niekomu urobi radost, ked ho najde.

@dariaaa zabudla si, že mi prvá napisala ,ze som blba. Ja naozaj neviem, čo je nepochopitelne na otázke, koľko ste dostali za prsteň, ktorý ste predali. Po koľko ide si viem naozaj nájsť aj sama 🙂
@anonym_autor ona ti odpovedala hned prva.Napisala ti niekolko odpovedi.Aj cenu za gram.Ale ty si ides jak lokomotiva,mlyncek.Ked si vies zistit cenu sama,naco sa pytas potom?Ved si ju zisti a nečakaj odpovede.Nemusis byt blba,ale tazkopadna si urcite.A toto nie je urazka ale fakt!