icon

Ako dlho trvá reklamácia matraca z Merkury Market?

29. sep 2025

Koľko platí reklamácia na ich matrace ? Kúpila som pred rokom odtiaľ 2 a sú už extrémne preležane čo by sa podľa mňa za takú krátku dobu nemalo stať😕

elenka.k
29. sep 2025

@anonym_autor myslím, mali by ti dať vedieť do 30 dní ... či?

anonym_d3124b
29. sep 2025

@anonym_autor mozte reklamovat do 2rokov a nasledne na vyjadrenie reklamacii sa caka 30 dni..byvaly zamestnanec

anonym_62914c
29. sep 2025

Majú 30 dní, avšak pri nich pochybujem že vyreklamujú.

viestta
29. sep 2025

Hadam zarucna doba, nie reklamacia. Ty vies kedy si kupila, do dvoch rokov mozes podat reklamaciu a oni maju 30 dni na vybavenie. Ci kladne alebo ju odmietnu to uz je na nich.

rooskoliv
29. sep 2025

@anonym_autor ja len toľko, že reklamovať môžeš vadu materiálu alebo vadu spracovania. Podľa toho čo píšeš, je veľmi málo pravdepodobné, že by oba matrace mali rovnakú chybu, takže to asi nebude reklamovatelné a reklamáciu to zamietnu

autor
29. sep 2025
@rooskoliv

@anonym_autor ja len toľko, že reklamovať môžeš vadu materiálu alebo vadu spracovania. Podľa toho čo píšeš, je veľmi málo pravdepodobné, že by oba matrace mali rovnakú chybu, takže to asi nebude reklamovatelné a reklamáciu to zamietnu

@rooskoliv niekde som sa dočítala že by mali vyreklamovat alebo teda vrátiť peniaze keď sa preležia predsa len nie je to najlacnejšie položka ...no áno majú oba sú preležane a to nie som ani nejaká tučná mám 53 kg😕 Čož podľa mňa nie je tým ale nekvalitným matracom lebo ich máme len rok

rozculena
29. sep 2025
@anonym_autor

@rooskoliv niekde som sa dočítala že by mali vyreklamovat alebo teda vrátiť peniaze keď sa preležia predsa len nie je to najlacnejšie položka ...no áno majú oba sú preležane a to nie som ani nejaká tučná mám 53 kg😕 Čož podľa mňa nie je tým ale nekvalitným matracom lebo ich máme len rok

@anonym_autor asi to nebude bohvieaká kvalita,ja mám matrace 5 rokov,a vyležané nie sú.

marhulka13
29. sep 2025

Ved ako všade, 30 dní, príde ti domov list aj s odpoveďou, ako vyriešili tvoju reklamáciu

marhulka13
29. sep 2025
@rozculena

@anonym_autor asi to nebude bohvieaká kvalita,ja mám matrace 5 rokov,a vyležané nie sú.

@rozculena myslíš, že je merkury prvá voľba na kúpu kvalitných matracov?

autor
29. sep 2025
@rozculena

@rozculena a odkiaľ máte z Merkury?

autor
29. sep 2025
@marhulka13

@rozculena myslíš, že je merkury prvá voľba na kúpu kvalitných matracov?

@marhulka13 neviem prvýkrát som také niečo odtiaľ kúpila zo začiatku prišli fajn

rozculena
29. sep 2025
@anonym_autor

@rozculena a odkiaľ máte z Merkury?

@marhulka13
@anonym_autor
mám na mieru,objednávala som u nás v nábytku,neviem,kde to dávali robiť,ale je to slovenská firma

marhulka13
29. sep 2025
@anonym_autor

@marhulka13 neviem prvýkrát som také niečo odtiaľ kúpila zo začiatku prišli fajn

@anonym_autor ja robím v merkury viac ako 10 rokov, ale matrace by som si osobne nekúpila. Teda kúpila som dva , keď prídu deťom kamaráti a tam spia, ale to bolo v obrovských zľavách, takže za matrace z pamäťovej peny som dala za jeden do 10 eur

sisska96
29. sep 2025

30 dní ako všade