Ako nájsť kontakt na eobuv pre vrátenie tovaru?
Ahojte, prosím, nemáte niekto skúsenosť s týmto? Objednala som topánky, ale potrebujem ich vrátit. Problém je, ze som v objednávke zadala zly email, čiže nemám nič, žiadnu faktúru, doklad, ani číslo objednávky. A na stránke eobuv neviem nájsť ani kontakt, ani nejaký kontaktný formulár aspoň, aby som im popísala svoju situáciu... Len je tam plno rôznych častých otázok a problémov, ale to mi nepomohlo. Nevie niekto poradiť? Alebo možno zle hľadám a neviem sa dopracovať k nejakému kontaktu. Ďakujem vopred
@danica2711 tu su len popisane sposoby, ale pyta to email a cislo objednavky/faktury. Kedze zadala nespravny email pri obkednavani, tak takto to nepojde.
@anonym_autor V obchodnych podmienkach na stranke je uvedeny nejaky email aj telefonne cislo.
Ja sa totiž neviem prihlásiť. Keďže email je nesprávny, tak link na zmenu hesla mi posiela tam, a tam sa nedostanem...
@danica2711 tu su len popisane sposoby, ale pyta to email a cislo objednavky/faktury. Kedze zadala nespravny email pri obkednavani, tak takto to nepojde.
@anonym_autor V obchodnych podmienkach na stranke je uvedeny nejaky email aj telefonne cislo.
@daja07 tak cez tento odkaz to idem skúsiť. Veľmi pekne ďakujem...
@daja07 ešte raz Ti veľmi pekne ďakujem, podarilo sa mi to vyriešiť. Ja som toto nenašla, bez toho by som sa nepohla...
@anonym_autor Ahoj. Prosím ťa, dovolala si sa tam alebo ti odpísali na mail? A ako ti potom vytvorili vrátenie?
@sa6xanka áno, dovolala som sa hneď, na nový email mi poslali formulár na vrátenie tovaru so všetkými údajmi.

@anonym_autor https://eobuv.sk/b/vratenie