icon

Ako nájsť kontakt na eobuv pre vrátenie tovaru?

30. okt 2025

Ahojte, prosím, nemáte niekto skúsenosť s týmto? Objednala som topánky, ale potrebujem ich vrátit. Problém je, ze som v objednávke zadala zly email, čiže nemám nič, žiadnu faktúru, doklad, ani číslo objednávky. A na stránke eobuv neviem nájsť ani kontakt, ani nejaký kontaktný formulár aspoň, aby som im popísala svoju situáciu... Len je tam plno rôznych častých otázok a problémov, ale to mi nepomohlo. Nevie niekto poradiť? Alebo možno zle hľadám a neviem sa dopracovať k nejakému kontaktu. Ďakujem vopred

danica2711
30. okt 2025
daja07
30. okt 2025

@danica2711 tu su len popisane sposoby, ale pyta to email a cislo objednavky/faktury. Kedze zadala nespravny email pri obkednavani, tak takto to nepojde.

@anonym_autor V obchodnych podmienkach na stranke je uvedeny nejaky email aj telefonne cislo.

autor
30. okt 2025

Ja sa totiž neviem prihlásiť. Keďže email je nesprávny, tak link na zmenu hesla mi posiela tam, a tam sa nedostanem...

autor
30. okt 2025
@daja07

@danica2711 tu su len popisane sposoby, ale pyta to email a cislo objednavky/faktury. Kedze zadala nespravny email pri obkednavani, tak takto to nepojde.

@anonym_autor V obchodnych podmienkach na stranke je uvedeny nejaky email aj telefonne cislo.

@daja07 tak cez tento odkaz to idem skúsiť. Veľmi pekne ďakujem...

autor
30. okt 2025
@daja07

@daja07 ešte raz Ti veľmi pekne ďakujem, podarilo sa mi to vyriešiť. Ja som toto nenašla, bez toho by som sa nepohla...

sa6xanka
7. nov 2025
@anonym_autor

@daja07 ešte raz Ti veľmi pekne ďakujem, podarilo sa mi to vyriešiť. Ja som toto nenašla, bez toho by som sa nepohla...

@anonym_autor Ahoj. Prosím ťa, dovolala si sa tam alebo ti odpísali na mail? A ako ti potom vytvorili vrátenie?

autor
8. nov 2025
@sa6xanka

@anonym_autor Ahoj. Prosím ťa, dovolala si sa tam alebo ti odpísali na mail? A ako ti potom vytvorili vrátenie?

@sa6xanka áno, dovolala som sa hneď, na nový email mi poslali formulár na vrátenie tovaru so všetkými údajmi.