icon

Ako získať peniaze späť za neprebratú objednávku z Lindex?

18. dec 2025

Baby dorucili mi objednavku na predajnu v BA, dlho som na nu cakala, tak som vec kupila na inej predajni. Do BA kvoli tomu uz nepojdem, je to vypredajova vec. Chcem sa opytat - este stale nemam vratene peniaze za tuto neprevzatu objednavk - vratia mi peniaze automaticky ci aky je postup? Ak mate niektora skusenost. Dakujem

chrobak7
19. dec 2025

@anonym_autor A ako majú na predajni vedieť, že ten balík si neprevezmeš? On tam bude uložený počas úložnej doby a čakať na tvoje prevzatie. Ak neprevezmeš, vrátia ho späť na distribúciu, objednávku stornujú a až potom ti vrátia peniaze.

Keby si balík prevzala, hneď ho na predajni vrátila, tak máš peniaze do pár dní.

autor
19. dec 2025
@chrobak7

@anonym_autor A ako majú na predajni vedieť, že ten balík si neprevezmeš? On tam bude uložený počas úložnej doby a čakať na tvoje prevzatie. Ak neprevezmeš, vrátia ho späť na distribúciu, objednávku stornujú a až potom ti vrátia peniaze.

Keby si balík prevzala, hneď ho na predajni vrátila, tak máš peniaze do pár dní.

@chrobak7 doba na prevzatie uplynula par dni dozadu, hej sorry nespomenula som to v uvode