Ako zrušiť členstvo v Modivo Club Gold?
Ahojte, chodia mi tu sms že som sa stala členom klubu modivo vlub gold. Netuším čo to je, v živote som na tej stránke nebola, teraz pozerám že je to platené. Dúfam že mi nič nestiahnu z Orange, mám firemné číslo. Máte s tým skúsenosť? Nemajú na stránke kontakt, len nejaké AI ktoré dookola melie to isté. Netuším ako to mám zrušiť, zvažujem či to nenahlásiť niekde.
Aj mne prisla ta sms, ale skocila mi automaticky do spamu. Viac sa s tym nezaoberam. Co by ti mali stiahnut akoze? Jedine keby si poslala "stop sms", vtedy ti to stiahne. Inak ignoruj.
Modivo je CCC, Halfprice, eobuv a iné. Ja mám účet Modivo club.
Aj mne to prišlo dva krát ale to sú podvodníci netreba klikať na tie linky
Dik, podarilo sa mi nájsť nejaké číslo a dovolať sa tam, vraj nastala chyba v systéme a rozposlali to po celom Slovensku... takže ignorovať
Aj mne to prišlo dva krát ale to sú podvodníci netreba klikať na tie linky
@anonym_a8afbe nie sú to podvodníci, je to normálne ako píše @billy_jean CCC, Halfprice, eobuv atď. Teda jedna appka a karta na všetky tieto obchody. Premenovali sa, spojili, to je celé.
@anonym_a8afbe nie sú to podvodníci, je to normálne ako píše @billy_jean CCC, Halfprice, eobuv atď. Teda jedna appka a karta na všetky tieto obchody. Premenovali sa, spojili, to je celé.
@rusalinka Ja som nikdy nemala kartu ani v ccc, ani v eobuv ani nikde takže vôbec neviem odkiaľ majú moje číslo. Ale nevadí. Povedala že chyba, tak chyba. Ďakujem
@rusalinka Ja som nikdy nemala kartu ani v ccc, ani v eobuv ani nikde takže vôbec neviem odkiaľ majú moje číslo. Ale nevadí. Povedala že chyba, tak chyba. Ďakujem
@sisamisaaa ja napr. tiež kartičku nemám, ale kedysi dááávno som sa do CCC na predajni registrovala cez telefónne číslo. Doteraz ma tak hľadajú... možno si aj zabudla...
@sisamisaaa ja napr. tiež kartičku nemám, ale kedysi dááávno som sa do CCC na predajni registrovala cez telefónne číslo. Doteraz ma tak hľadajú... možno si aj zabudla...
@rusalinka možno, asi 2x som tam kúpila topánky ale to je už možno aj 10 rokov dozadu... kto vie :D

Mne to tiez prislo, ale mam len obycajny ucet, CCC prebralo Modivo, ignorujem sms, premiove clenstvo som si nekupila