Biedronka v Slovenskej republike - vaše skúsenosti
Tie, čo ste už boli v Biedronke v SR, aké máte názory? Majú tam aj vôbec aj poľské výrobky, alebo iba slovenské?
A ty chces aby mali polske ci slovenske? Lebo mam pocit ze slovaci nechcu polske, lebo tie su “otras, hnus” a chcu len slovenske
@klarissa25 ...a Poliaci (resp. dopn si cokolvek ine) si to zas myslia naopak 🙃.
Netreba verit mono-stadovitym tvrdeniam, zivot byva pestrejsi.
A ty chces aby mali polske ci slovenske? Lebo mam pocit ze slovaci nechcu polske, lebo tie su “otras, hnus” a chcu len slovenske
@klarissa25 no vidíš a my rovno za hranice do Poľska chodíme na nákupy na potraviny, ktoré majú koľkokrát lepšie než my.
@klarissa25 chodíme často do Poľska a hnus to nie je. Chcem práveže poľské mliečne výrobky. Aj nejaké sladkosti.
Tiež chodíme nakupovať do Poľska, máme to pol hodinu k hraniciam, ja som spokojná s ich niektorými potravinami a aj cenami ☺️ do Biedronky sa chystáme ísť, ale zatiaľ nikdy nevyšiel čas 😁
Ja chodím do Biedronky v LM. Majú aj slovenské aj poľské výrobky. Ich výrobky majú lepšie ceny ako naše.. avšak zázrak nečakajte, dosť ceny prispôsobili tým našim. Ale da sa nakúpiť, hlavne akciové produkty majú zaujímavé ceny….
Ale poľské potraviny na SK a v Poľsku to je velký rozdiel
@klarissa25 no vidíš a my rovno za hranice do Poľska chodíme na nákupy na potraviny, ktoré majú koľkokrát lepšie než my.
@anonym_dde4f2 ale ved to ja viem. My chodime tiez. Len casto som sem aj pridavala nakupy z polska a preto mam pocit ze Slovaci su voci polskym produktom zaujati v tom smere ze su nekvalitne, coz ale ja viem ze nie su
Majiteľom Biedronky je portugalská spoločnosť.
My máme v meste Biedronku, drvivá väčšina tovaru je slovenská.
Veľa ich zatiaľ nieje ako vidím: https://www.biedronka.sk/sk/predajne
Ale stále o nich počuť z médií. U nás sa len chystá tak potom podám recenziu. Budeme mať vedľa aj mekáč. Jupííí konečne aj chudobný gemer bude ako dediny pri Bratislave 🤘info: https://www.rimava.sk/spravy-z-regionu/polsky-r...
Dobrý deň, možno od veci napíšem. Ale nekupujte ich soľ do myčky. Ja som sa ulakomila lebo bolo veľké balenie. Mám čierne riady, no po vybraní boli biele úplný povlak. Keby sa to niekomu stalo tak odporúčam otvoriť viečko kde je soľ a naprázdno púšťať dokiaľ sa soľ nevymyje. Pekný deň