Je ponuka balíčkov z Pepca reálna?
Na FB na mňa vyskočila reklama od nejakej influencerky, že Pepco rozdáva pravidelne balíky rôznych vecí, čo majú na sklade, vraj úplne nové (kuch.potreby, doplnky, sviečky, dekorácie...) úplne zadarmo, len za cenu 2 eur poštovného. Treba len vyplniť nejaký dotazník a zaplatiť 2 eurá a pošlú vám balík v hodnote 140 eur. Stretol sa s tým niekto alebo je to podvod? Mne to ako podvod pripadá, nechce sa mi tomu veriť.
Jasny podvod
Ako vobec moze niekoho napadnut, ze by to nemal byt podvod 🙂
Boze dobry, a ze preco sme tam kde sme ked toto ma volebne pravo….
Ano uz len ked sa na to musis vobec pytat…
to je už veľmi starý podvod, nič ti nepošlú
Je to podvod, vybrakujú ti účet. Či už Pepco, kufre, batohy a Ikea a iné, všetko je podvod.
@anonym_autor samozrejme, že ide o podvod, užý to tu bolo riešené
@klarissa25 tak zase nemusíš urážať, radšej sa opýtať ako kliknúť a prísť o peniaze.
@klarissa25 no pani premúdrelá, radšej sa 2x opýtať ako spraviť blbosť. Diskutuje sa tu o všeličom, neviem prečo by sa nemohlo aj o tomto. Verím, že mnohým to pomôže. Na podvody práveže treba upozorňovať.
Ale ty na podvod neupozornujes, ty ud by si chcela blbosti z Pepca za cenu postovneho
Ale ty na podvod neupozornujes, ty ud by si chcela blbosti z Pepca za cenu postovneho
@kitycat keby som bola taká blbá, tak by som rovno zaplatila tie 2 eurá. Založila som diskusiu, lebo ma zaujímajú skúsenosti druhých. A niekto iný sa o tom dozvie. Píšu tu, že je to staré, no napr.ja to vidím a počujem prvý raz.
A to, že o tom niekde napíšeš, to je vlastne upozornenie, že niečo takéto sa deje.
Je to hlupost a podvod. Pepco som este nevidela, ale videla som balicky kozmetiky Rituals, Sephora, vypredaj zo skladov Slovenskej posty, predaj veci z letiska a pod. Vsetko su to podvody, kde od teba chcu maly poplatok a nasledne Ti vybielia ucet.
Jedna pani, co toci videa na YT z CR sa na toto dala nachystat. Ze jej mala prist plna krabica produktov zo Sephory za par korun, ze vsetko velke balenia. A ci jej nieco prislo? Ano, mala krabicka so vzorkami, co sa bezne davaju do casopisov alebo ich davaju parfumerky k nakupu.
Samozrejme, že je to podvod, nemusíš sa ani pýtať. Nikdy nič nedostaneš zadarmo to si zapamätaj.
Samozrejme, že je to podvod, nemusíš sa ani pýtať. Nikdy nič nedostaneš zadarmo to si zapamätaj.
To zas tiež nie je pravda, už párkrát sa mi stalo, že som dostala veci zadarmo, napr.kozmetiku. Normálne balenia, nie vzorky. Samozrejme, nie v takej vysokej sume ako sľubujú tu.
Radost vladnut tejto krajine, kde ludia uveria vsetkemu...uz chapem vysledky volieb.
Véd stačí ísť sa opýtať do pekla a nas odpoveď. Na niektorých oficiálnych stránkach maju take šetriaci balíky. Napriklad na stránkach s látkami - objednáš balík trebars je tamb2,5 kg látky, zvyšky. Casto su tam fajn látky za vyššiu hodnotu ako si zaplatila, len nevieš čo to príde za vzory. Tam je to ok, ale ani by ma náhlom veriť takémuto bludu. Ved to rozim vobec nepobera, ze ta 2 e tovar za 140e. Len by som pokrstila hlavou a ani nemohla sekundu nad takou krajinou rozmýšľať.
Ja ti neviem, mam 13rocnu a 10rocneho a zakazdym ked prisli ze im dosiel do messangeru link ze mozu vyhrat najnovsi iPhone, tak sme si museli pohovorit. Oni su ale deti a tesia sa vsetkemu zadarmo. Ale poviem ti prekvapko... vsetko co je zadarmo, musi niekto zaplatit, tu doma som to ja, moj muz, max moji rodicia.... v zivote ti nikto nic zadarmo platit nebude....

áno, vyplniť dotazník, zaplatiť 2 eurá - samozrejme tým, že zadáš všetky údaje k svojej karte... a o chvíľu vybielený účet
Ja ti neviem, mam 13rocnu a 10rocneho a zakazdym ked prisli ze im dosiel do messangeru link ze mozu vyhrat najnovsi iPhone, tak sme si museli pohovorit. Oni su ale deti a tesia sa vsetkemu zadarmo. Ale poviem ti prekvapko... vsetko co je zadarmo, musi niekto zaplatit, tu doma som to ja, moj muz, max moji rodicia.... v zivote ti nikto nic zadarmo platit nebude....
@katkaseiner dakujem, že si sa podelila ako to funguje vo vašej rodine. Ja som sa však pýtala, či sa už niekto stretol s týmto podvodom.

nestretla som sa s tym a urcite by som si poriadne precitala vsetko co odkliknes.... za mna podvod, nikto ti neda za 2 E balik v hodnote 140E