icon

Je Stray Kids obchod skutočný?

miroslavamazikova
20. okt 2025

Objednala som si Stray Kids merch, zo stránky straykidsofficialstore.com a mám tušenie že je to falošná stránka a podvod, prosím povedzte mi niekto kto s tým má skúsenosti😭 objednala som si Hyunjinov náhrdelník a zaplatila som 50€, a asi ma porazí ak to nepríde alebo to bude falošné😭

niekto2hy
20. okt 2025

@miroslavamazikova Platila si cez PayPal?

rfrd12
20. okt 2025

A ako Ti mame pomoct?

miroslavamazikova
autor
20. okt 2025
@rfrd12

A ako Ti mame pomoct?

@rfrd12 no poradiť mi, že či je to normálna stránka lebo podvod

miroslavamazikova
autor
20. okt 2025
@niekto2hy

@miroslavamazikova Platila si cez PayPal?

@niekto2hy nie, cez moju banku

10zabka
20. okt 2025

kamarátka chodí po svete na ich koncerty. Vždy objednáva z oficiálnej stránky skupín m.en.thejypshop.com. Volala som jej, túto stránku nepozná.

chrobak7
20. okt 2025

@miroslavamazikova Skutočný je, ale nie je oficiálny. Podľa recenzií je to nejaký čínsky obchod s menej kvalitným merchom.

Tovar ti príde, ale nebude to originál. Ale to nikto nespozná, takže nemusíš to riešiť.

rozculena
20. okt 2025
@miroslavamazikova

@niekto2hy nie, cez moju banku

@miroslavamazikova na stránke píšu,že akceptujú iba pay pal

chrobak7
21. okt 2025
@rozculena

@miroslavamazikova na stránke píšu,že akceptujú iba pay pal

@rozculena Dá sa platiť aj bez toho, aby človek mal PayPal účet:

* CAN I MAKE PAYMENT WITH PAYPAL WITHOUT PAYPAL ACCOUNT? *
PayPal can be used to purchase items by Credit Card (Visa, MasterCard, Discover, and American Express), Debit Card, or E-check (i.e. using your regular Bank Account).

Once you redirected towards Paypal website. Select “Pay with Credit/Debit Card” button to proceed with payment.

**Sometime it is shown as “Create a account” or “Sign up”, Click it and you will still be redirected to Credit/Debit card option without needing a Paypal account.

Vtedy je to platba platobnou kartou. Len nechápem, ako to myslela zadávateľka, že platila "cez svoju banku". Urobila prevod? (tak sa asi na stránke platiť nedá) Platila kartou?

rfrd12
14. nov 2025

@miroslavamazikova no prišlo Ti niečo? Zaujíma ma to, keďže ten náhrdelník sa ešte kúpiť nedá, iba predobjednať.