Je Stray Kids obchod skutočný?
Objednala som si Stray Kids merch, zo stránky straykidsofficialstore.com a mám tušenie že je to falošná stránka a podvod, prosím povedzte mi niekto kto s tým má skúsenosti😭 objednala som si Hyunjinov náhrdelník a zaplatila som 50€, a asi ma porazí ak to nepríde alebo to bude falošné😭
A ako Ti mame pomoct?
A ako Ti mame pomoct?
@rfrd12 no poradiť mi, že či je to normálna stránka lebo podvod
@miroslavamazikova Platila si cez PayPal?
@niekto2hy nie, cez moju banku
kamarátka chodí po svete na ich koncerty. Vždy objednáva z oficiálnej stránky skupín m.en.thejypshop.com. Volala som jej, túto stránku nepozná.
@miroslavamazikova Skutočný je, ale nie je oficiálny. Podľa recenzií je to nejaký čínsky obchod s menej kvalitným merchom.
Tovar ti príde, ale nebude to originál. Ale to nikto nespozná, takže nemusíš to riešiť.
@niekto2hy nie, cez moju banku
@miroslavamazikova na stránke píšu,že akceptujú iba pay pal
@miroslavamazikova na stránke píšu,že akceptujú iba pay pal
@rozculena Dá sa platiť aj bez toho, aby človek mal PayPal účet:
* CAN I MAKE PAYMENT WITH PAYPAL WITHOUT PAYPAL ACCOUNT? *
PayPal can be used to purchase items by Credit Card (Visa, MasterCard, Discover, and American Express), Debit Card, or E-check (i.e. using your regular Bank Account).
Once you redirected towards Paypal website. Select “Pay with Credit/Debit Card” button to proceed with payment.
**Sometime it is shown as “Create a account” or “Sign up”, Click it and you will still be redirected to Credit/Debit card option without needing a Paypal account.
Vtedy je to platba platobnou kartou. Len nechápem, ako to myslela zadávateľka, že platila "cez svoju banku". Urobila prevod? (tak sa asi na stránke platiť nedá) Platila kartou?
@miroslavamazikova no prišlo Ti niečo? Zaujíma ma to, keďže ten náhrdelník sa ešte kúpiť nedá, iba predobjednať.

@miroslavamazikova Platila si cez PayPal?