Kde kúpim najlacnejšie krabice na sťahovanie?
Ahojte prosím vás kde kúpiť najlacnejšie krabice? Ideme sa sťahovať a zovrela som že doma nemáme ani jednu krabicu..
Krabice z bananov su super.Pozri obchodaky...
@tundra skôr hľadám také tie uzatvárateľné
IKEA
IKEA . Ja keď som sa sťahovala išla som do obchodu s oblečením a od nich vypýtala. Boli uzatvaracie. Nemali problém mi ich dať.
@anonym_autor skús mi ukázať lacnejšiu a dostatočne pevnú.😉
@koniarova ja nehovorim že sú, len že 2€ za krabicu je dosť
my sme kupili tieto: https://www.xxxlutz.sk/p/boxxx-katula-na-stahov...
my sme kupili tieto: https://www.xxxlutz.sk/p/boxxx-katula-na-stahov...
@pokemonkaa tie sú ešte drahšie,ako tie moje. To nechce.
prednedávnom som sa sťahovala a kúpila som krabice z Ikey + som si v obchode vypýtala banánové škatule
prednedávnom som sa sťahovala a kúpila som krabice z Ikey + som si v obchode vypýtala banánové škatule
@murielaa a ozaj stoja za to? Nerozpadnú sa keď ich naplním 😅
Neviem čo čakás...2e moc..ale za 0,50c asi velku a pevnu krabicu nekupiš.tam obehaj rôzne obchody ,A dohodni sa snimi..ved im vozia tovar často v krabiciach.a mas to zadara
Neviem čo čakás...2e moc..ale za 0,50c asi velku a pevnu krabicu nekupiš.tam obehaj rôzne obchody ,A dohodni sa snimi..ved im vozia tovar často v krabiciach.a mas to zadara
@magduska2 ano je to dosť ale nikde som nenapisala že nechcem
@magduska2 ano je to dosť ale nikde som nenapisala že nechcem
@anonym_autor Sak ja nehovorim,ze nechces..ale 2 e za velku a hrubu krabicu neni moc.Ja mam z pepca v skrini take kartonove krabice ktore teda urcite stáli viac jak 2e a teda stahovat by som sa v nich určite nešla.
Aj ked realne fakt neviem preco neskusis tie predajne.
Vypýtaj v obchodoch
@anonym_autor Pozri aj bazos. Ale z vlastnej skusenosti z niekolkych stahovani ti ozaj odporucam dat 2€ za krabicu. 60€ je mala polozka v celom tom humbuku. Na bananove krabice sa vykasli. Su neforemne a nedrzia dobre.
Kazdu krabicu oznac cislom. Ku kazdemu cislu prirad menny zoznam. Nepis na krabicu co je v nej. Az budes nieco hladat, tak hladaj cislo. Nemusis sa prehrabovat v krabiciach a citat co je v nich
Zbehni do Tedi, keď im príde nový tovar. Krabice ti dajú zadarmo a majú pevné a rôzne veľkosti.
@anonym_autor Sak ja nehovorim,ze nechces..ale 2 e za velku a hrubu krabicu neni moc.Ja mam z pepca v skrini take kartonove krabice ktore teda urcite stáli viac jak 2e a teda stahovat by som sa v nich určite nešla.
Aj ked realne fakt neviem preco neskusis tie predajne.
@magduska2 lebo je mi trapne chodiť po predajniach a pýtať krabice. Ako keby ich neveim kúpiť
My sme kupovali v bauhause, mali rozne velkosti a dali sa kupit multipacky po 10 ks. Tiez sme dali asi 60 eur za ne. Po stahovani sme ich dali na bazos a obratom sme ich za 25 eur predali.
my sme mali z pepca, tie sa dali aj zatvorit. normalne som prisla a poprosila, nech mi odlozia. bola som tam asi 5-6x vzdy par kusov. vobec mi to nebolo trapne, beriem to ekologicky, nejde o tych 50e
@magduska2 lebo je mi trapne chodiť po predajniach a pýtať krabice. Ako keby ich neveim kúpiť
Toto ti fakt nemusí byt trápne. Nám chodí do roboty kopa krabíc. Fakt každý týždeň likvidujeme haldy kartónu. Ja by som to rozhodne nekupovala. Popýtať sa v menších obchodoch. My mame kúsok od nás malú drogeriu, ale išla by som aj do lokálnych domácich potrieb a pod. Vo veľkých obchodoch sa s tebou nebudú podľa mňa zapodievať. Resp 1 clovek ti ich bude odkladať a kolega z druhej smeny zoskartuje. A oblečenie, periny, osusky, obliečky by som dala určite do vriec
@anonym_autor ja som pracovala v predajni a mali sme plno krabíc. Vôbec na tom nieje nič zle. Práve teraz v predvianočnom období chodí veľké množstvo tovaru a boli dní kedy sme museli krabice obchádzať v sklade, lebo do smetiaka sa nám nezmestili. Ušetriš a ešte aj pomôžeš sa zbaviť ,, bordelu,, 🙂
Sťahovali sme sa v apríli, oblečenie som balíka do 35 litr.vriec a mali len zopár krabíc.
Nemá vaše mesto, oblasť stránku kde by si sa opýtala na krabice?
Manžel a aj ja sme doniesli z práce, takze sme nekupovali ani jednu...skus cez známych a tak.

Krabice z bananov su super.Pozri obchodaky...