icon

Kde kúpim najlacnejšie krabice na sťahovanie?

13. nov 2025

Ahojte prosím vás kde kúpiť najlacnejšie krabice? Ideme sa sťahovať a zovrela som že doma nemáme ani jednu krabicu..

tundra
13. nov 2025

Krabice z bananov su super.Pozri obchodaky...

autor
13. nov 2025
@tundra

Krabice z bananov su super.Pozri obchodaky...

@tundra skôr hľadám také tie uzatvárateľné

koniarova
13. nov 2025

IKEA

kate9999
13. nov 2025
@anonym_autor

@tundra skôr hľadám také tie uzatvárateľné

@anonym_autor
Tedi,Action

koniarova
13. nov 2025
m14m
13. nov 2025

IKEA . Ja keď som sa sťahovala išla som do obchodu s oblečením a od nich vypýtala. Boli uzatvaracie. Nemali problém mi ich dať.

autor
13. nov 2025
@koniarova

@koniarova 2 € za krabicu aj dosť. To ich potrebujeme tak 30 😅

koniarova
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor skús mi ukázať lacnejšiu a dostatočne pevnú.😉

autor
13. nov 2025
@koniarova

@anonym_autor skús mi ukázať lacnejšiu a dostatočne pevnú.😉

@koniarova ja nehovorim že sú, len že 2€ za krabicu je dosť

viestta
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor popoziciavaj si u znamych debnicky, plastove boxy na krehke veci, su aj tak pevnesie ak papierove krabice. Makke veci nabal do plastovych vriec

koniarova
13. nov 2025

@pokemonkaa tie sú ešte drahšie,ako tie moje. To nechce.

murielaa
13. nov 2025

prednedávnom som sa sťahovala a kúpila som krabice z Ikey + som si v obchode vypýtala banánové škatule

autor
13. nov 2025
@murielaa

prednedávnom som sa sťahovala a kúpila som krabice z Ikey + som si v obchode vypýtala banánové škatule

@murielaa a ozaj stoja za to? Nerozpadnú sa keď ich naplním 😅

magduska2
13. nov 2025

Neviem čo čakás...2e moc..ale za 0,50c asi velku a pevnu krabicu nekupiš.tam obehaj rôzne obchody ,A dohodni sa snimi..ved im vozia tovar často v krabiciach.a mas to zadara

autor
13. nov 2025
@magduska2

Neviem čo čakás...2e moc..ale za 0,50c asi velku a pevnu krabicu nekupiš.tam obehaj rôzne obchody ,A dohodni sa snimi..ved im vozia tovar často v krabiciach.a mas to zadara

@magduska2 ano je to dosť ale nikde som nenapisala že nechcem

magduska2
13. nov 2025
@anonym_autor

@magduska2 ano je to dosť ale nikde som nenapisala že nechcem

@anonym_autor Sak ja nehovorim,ze nechces..ale 2 e za velku a hrubu krabicu neni moc.Ja mam z pepca v skrini take kartonove krabice ktore teda urcite stáli viac jak 2e a teda stahovat by som sa v nich určite nešla.
Aj ked realne fakt neviem preco neskusis tie predajne.

stellarstar
13. nov 2025

Vypýtaj v obchodoch

beata_k
13. nov 2025

@anonym_autor Pozri aj bazos. Ale z vlastnej skusenosti z niekolkych stahovani ti ozaj odporucam dat 2€ za krabicu. 60€ je mala polozka v celom tom humbuku. Na bananove krabice sa vykasli. Su neforemne a nedrzia dobre.
Kazdu krabicu oznac cislom. Ku kazdemu cislu prirad menny zoznam. Nepis na krabicu co je v nej. Az budes nieco hladat, tak hladaj cislo. Nemusis sa prehrabovat v krabiciach a citat co je v nich

murielaa
13. nov 2025
@anonym_autor

@murielaa a ozaj stoja za to? Nerozpadnú sa keď ich naplním 😅

@anonym_autor tie ikea su brutalne! Bananove su tiež super, len ich nevies uplne uzavriet, jedina ich nevyhoda

didush27
13. nov 2025

Zbehni do Tedi, keď im príde nový tovar. Krabice ti dajú zadarmo a majú pevné a rôzne veľkosti.

autor
13. nov 2025
@magduska2

@anonym_autor Sak ja nehovorim,ze nechces..ale 2 e za velku a hrubu krabicu neni moc.Ja mam z pepca v skrini take kartonove krabice ktore teda urcite stáli viac jak 2e a teda stahovat by som sa v nich určite nešla.
Aj ked realne fakt neviem preco neskusis tie predajne.

@magduska2 lebo je mi trapne chodiť po predajniach a pýtať krabice. Ako keby ich neveim kúpiť

anjelok
13. nov 2025

My sme kupovali v bauhause, mali rozne velkosti a dali sa kupit multipacky po 10 ks. Tiez sme dali asi 60 eur za ne. Po stahovani sme ich dali na bazos a obratom sme ich za 25 eur predali.

koniarova
13. nov 2025
@anonym_autor

@magduska2 lebo je mi trapne chodiť po predajniach a pýtať krabice. Ako keby ich neveim kúpiť

@anonym_autor ani mňa by tam nedostali.

didush27
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie je to trápne, sú to zbytočne vyhodené peniaze

deedol
13. nov 2025

my sme mali z pepca, tie sa dali aj zatvorit. normalne som prisla a poprosila, nech mi odlozia. bola som tam asi 5-6x vzdy par kusov. vobec mi to nebolo trapne, beriem to ekologicky, nejde o tych 50e

anonym_c7ab2e
13. nov 2025
@anonym_autor

Toto ti fakt nemusí byt trápne. Nám chodí do roboty kopa krabíc. Fakt každý týždeň likvidujeme haldy kartónu. Ja by som to rozhodne nekupovala. Popýtať sa v menších obchodoch. My mame kúsok od nás malú drogeriu, ale išla by som aj do lokálnych domácich potrieb a pod. Vo veľkých obchodoch sa s tebou nebudú podľa mňa zapodievať. Resp 1 clovek ti ich bude odkladať a kolega z druhej smeny zoskartuje. A oblečenie, periny, osusky, obliečky by som dala určite do vriec

anonym_0acd12
13. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja som pracovala v predajni a mali sme plno krabíc. Vôbec na tom nieje nič zle. Práve teraz v predvianočnom období chodí veľké množstvo tovaru a boli dní kedy sme museli krabice obchádzať v sklade, lebo do smetiaka sa nám nezmestili. Ušetriš a ešte aj pomôžeš sa zbaviť ,, bordelu,, 🙂

vilma7
15. nov 2025

Sťahovali sme sa v apríli, oblečenie som balíka do 35 litr.vriec a mali len zopár krabíc.
Nemá vaše mesto, oblasť stránku kde by si sa opýtala na krabice?
Manžel a aj ja sme doniesli z práce, takze sme nekupovali ani jednu...skus cez známych a tak.