icon

Kedy bývajú školské tašky v akcii?

28. aug 2025

Ahojte, viete poradiť, kedy asi bývajú v akcii školské tašky? A ci vlastne vôbec bývajú nejaké výpredaje aj na ne. Kde? Vdaka

lenka.25
28. aug 2025

Pozri na stránke Topgal napríklad , tam mavaju staršie modely v akcii

kacena4
28. aug 2025

o vypredajoch neviem, nikdy som ho nezazrela a to kupujem tasky uz takmer cez 10r. za mna je jednoduchsie hladat bazar, dieta si vyberie co chce a mam zasasu ze kupujem tasky max 2 roky stare aby boli este v zaruke. su o min. 50% lacnejsie ako nove a je toho velke mnozstvo na vyber

ivangeline
28. aug 2025

Nedávno mali aj Still.

katuskamala1
28. aug 2025

Mavaju akcie hocijake.. a bezne.. stare kolekcie napr. Alebo bazos..

autor
28. aug 2025
@kacena4

o vypredajoch neviem, nikdy som ho nezazrela a to kupujem tasky uz takmer cez 10r. za mna je jednoduchsie hladat bazar, dieta si vyberie co chce a mam zasasu ze kupujem tasky max 2 roky stare aby boli este v zaruke. su o min. 50% lacnejsie ako nove a je toho velke mnozstvo na vyber

@kacena4 aký bazár myslíš?

kacena4
28. aug 2025
@anonym_autor

@kacena4 aký bazár myslíš?

@anonym_autor hoci aky napr. aj tu na konovi

daaaaaska
29. aug 2025

@anonym_autor ja vždy kupujem v Lidli normálne majú ten vystuzeny chrbát sú pevné veľa úložného priestoru.nie som ochotná dať za školskú tašku 70 a viac ako bežné vidím v obchodoch. V Lidli kupujem vždy do 30€ ale to skôr 1. Stupeň.tento rok som kúpila naozaj nádhernu so psíkmi nič jej nechýba

kuchynka15
Odpoveď bola odstránená
lenicka2506
30. aug 2025

@anonym_autor skúste pozrieť na Vin... sú tam rôzne

janikm
31. aug 2025

Ja som vcera napr videla v Lidli Astrabag za cca 16€, v Kauflande Stil za 26€ obe vyzerali byt kvalitne ked porovnam s dcerinou Topgal tak uplne na rovnakej urovni..