icon

Kedy môžeme očakávať veľký výpredaj v Sinsay?

14. okt 2025

Cakam opat na mega zlavy 🤣 minule bolo, ze 60% dole zo zlavnenych kuskov. Vtedy som nalupila topanky pre deti za cca 3€, neviete ci bude este niekedy podobna akcia? Dakujem 🙏

rachel36a
14. okt 2025

@anonym_autor keď bude končiť sezóna...letný bol v auguste...takze možno v januari

lienka.7
14. okt 2025

@anonym_autor tak ja som v Sinsay zatiaľ nenalupila nič 🤣
Prepac, ale naozaj krásny a najmä vtipny preklep😁

anonym_dae18c
14. okt 2025

Aká je prosím kvalita tých topánok? Ja som odtiaľ kúpila deťom zatiaľ len legíny a trička, aj to iba pár kusov na doma. No nebola som moc spoko.

rachel36a
14. okt 2025
@anonym_dae18c

Aká je prosím kvalita tých topánok? Ja som odtiaľ kúpila deťom zatiaľ len legíny a trička, aj to iba pár kusov na doma. No nebola som moc spoko.

@anonym_dae18c kvalita topánok je hrozna...ulakomila som sa 3x vo vypredaji
..sandale praskla podrážka po dvoch dňoch (reklamacia), zimné popraskané vrchný materiál (reklamacia) , a na botaskach praskla podrážka asi za mesiac. Tie som už nereklamovala, boli z vypredaja za 4€. Ale topanky tam už nikdy nekúpim.

20erika07
14. okt 2025
@anonym_dae18c

@anonym_dae18c sinsay je možno este vacsi shit ako číňaky, pochybujem , že tam bude obuv v poriadku.