Koľko ste ochotní zaplatiť za hodinky Kobra 11?
Ahojte. Taká malá otázka koľko by ste boli ochotní zaplatiť za limitovanú edíciu hodiniek Kobra 11 je ich len 499ks.

Bola som v tom, že pôjde o seriál, keď som videla názov diskusie, škoda 😀 Na chvíľku ma zaplavila vlna nostalgie 😀
63€ za koľko to ponúkajú je hádam aj veľa 😂
ja by som to nekúpila, to sú také hračkarské hodinky. ak by som mala kúpiť dieťaťu tak poriadne ...
Našla som to na nemeckej stránke. V aukcii..
Zas na Nemeckom Bazoši jeden chce cca 200€
To je nejaká značka?
To je nejaká značka?
@januska12323 áno Nemecka značka Riendenschild
@00momo tak mozno to ma nejaku cenu v DE, akoze ich serial... ako u nas by mozno isiel merch "Dunaj" alebo vidle znacky "Farma"... ale tu to asi nemalo az takych fandov, aby si zrovna kupili hodinky
@00momo tak to by som nekúpila pokiaľ by neboli niečím špeciálne.
@00momo tak mozno to ma nejaku cenu v DE, akoze ich serial... ako u nas by mozno isiel merch "Dunaj" alebo vidle znacky "Farma"... ale tu to asi nemalo az takych fandov, aby si zrovna kupili hodinky
@anonym_b31ccf no ja sa pýtam lebo je to taká lomítka či sa oplatí investovať do toho..
Tuto Cobra 11 nepochodí a nezarobis na tom viac než za to ty dáš.
Nevidím v tom nijaký investičný potenciál. Ak sa ti páčia, kúp pre potešenie, ale za účelom ďalšieho predaja nezmyselné.
@anonym_b31ccf čítala som popis z ušľachtilej ocele kožená prácka...
@00momo potom je to na urovni pyzama s avengermi alebo turtleskami (ked sa ti pacia)... 🙂
Smiesne hodinky. 5 euro
@00momo ja osobne by som za ne nedala ani cent

@00momo tak max dvacku... a asi zalezi, z coho su hodinky (aky material)... lebo "znacka" kobra 11 asi moc nepredava...