icon

Prečo sa na bazáre menej predáva ako inde?

lilitela
Dnes o 11:05

Tak verim, ze admini nezmazu tuto temu, pretoze si myslim, ze nam moze dat vela odpovedi, co tu vylepsit.
Preco sa nam tu na Bazare nepredavaju skoro vobec veci, hoci za minimalnu cenu v top kvalite? Preco ste odisli na ine platformy a appky?
Zaujimaju ma skor odpovede, ze co je inde lepsie?

lenkasarka
Dnes o 11:09

@lilitela ja píšem len za seba. Nechce sa mi pretĺkať medzi množstvom inzerátov kde sú obstarozne veci,deravé,špinavé vhodne jedine do kontajnera. Žiadna ochrana kupujúceho. Ak by sa dalo, tak by tu ženy predali aj ladvinu.
Všetko tam funguje lepšie.

nikelca
Dnes o 11:11

@lilitela ahoj napríklad ja nakupujem iba tu paci sa mi filter, ale nie vzdy najdem co potrebujem.

anonym_3a090a
Dnes o 11:29

Tým, že inde je lacnejšie poštovné, môžeš brať ako jeden z faktorov, nehovoriac o tom, že je tu kopec hnusných opotrebovaných vecí, ktoré sa nedajú nijak extra vyfiltrovať. A tiez nadobúdam pocit, že je tu čoraz menej nových členov

anonym_56c3d3
Dnes o 11:39

Lebo veľa inzeratov je ,,cena,, k nákupu
A to sa.mi nechce otvárať a ajtak to je LEN k niečomu

anonym_9d9a4e
Dnes o 11:45

Platba kartou, ista ochrana, ze predavajuci musi odoslat a ak nie, peniaze sa ti vratia..
Nedohadujes sa (vacsinou)

anonym_cb8320
Dnes o 11:47

Tu je lepšie to, že sú inzeráty kontrolované. Párkrát som zaradila zle inzerát a následne to bolo prekontrolované a preradené na správnu kategóriu. Filter je tu o niečo lepší čo sa týka voľby veľkostí, dĺžky rukávov, šiat, sezónnosti a podobne. Chýba tu akurát voľba stavu oblečenia, čo aj tak nezaručí, že uvedený stav bude zodpovedať skutočnosti.

Na V. je chaos, keď hľadáš niečo konkrétne musíš sa preklikávať viacerými kategóriami, veľkosťami. Výhoda je, že si chránený ako kupujúci, ale sú situácie keď podpora dá za pravdu podvodníkom a tým pádom tá ochrana je na nič. Mne sa to ešte našťastie nestalo, žeby mi podpora nevrátila peniaze. Ale pravidelne sa mi stáva, že predávajúce pošlú veci špinavé, deravé a označia to ako stav veľmi dobrý, bez poškodení, na fotkách to nie je vidno a potom sa musím s nimi doťahovať.

emilia8654
Dnes o 11:57

Keď už nič iné, tak to nešťastné poštovné Slovenskej pošty. Predtým to išlo bez problémov za pár "korún". Kúpila som tu kopu krásnych vecí pre deti, ale teraz už naozaj nie som ochotná platiť za každý balík/ček viac než 3€.

lilitela
autor
Dnes o 12:25
@anonym_3a090a

Tým, že inde je lacnejšie poštovné, môžeš brať ako jeden z faktorov, nehovoriac o tom, že je tu kopec hnusných opotrebovaných vecí, ktoré sa nedajú nijak extra vyfiltrovať. A tiez nadobúdam pocit, že je tu čoraz menej nových členov

@lenkasarka Inde nie su pouzivane veci? Ci ide o to, ze tam to mozes vratit?
@anonym_3a090a Posta lacnejsia nez Packeta, napr?

lenkasarka
Dnes o 12:34
@lilitela

@lilitela jasne že sú,ale z môjho pohladu to viem vyfiltrovať lepšie. Taktiež ako píšeš,jednoducho nahlasim problém pošlem fotky a vrátim,keď mi poslu vec, ktorá nezodpovedá opísanému stavu. Viem kupujúceho,predávajúceho zablokovať. Ochrana tam funguje lepšie. Je to môj subjektívny nazor. Bolo tu mnoho diskusii,keď bol kupujúci oklamany a riešenie žiadne. Poprípade ani balik nedorazil,lebo predávajúci má kopec času a môže poslať aj po mesiaci. Veľa som tu predávala a aj nakupovala a ešte inde,ale vzdala som to tu.

nevenka
Dnes o 15:17

Ano, je tam ochrana kupujuceho. Pani neodoslala tovar, boli to nove zimne topanky pre dieta, okolo 35 eur a peniaze sa mi vratili. Ale obcas kupujem aj tu, ale uz minimalne.

anonym_8e189c
Dnes o 15:41

@lilitela za mna, cez nemenovanu apku to mas jednoduchsie, kupis, zaplatis, predavajuci zabali, vytlaci listok, neplati postovne, hodi nonstop do bozu, pride ti, prevezmes, ak je vsetko ok, potvrdis, predavajucemu pridu peniaze, ak nie je nieco v poriadku, riesis.
tu som tyzden cakala kym mi niekto odpisal ze danu inzerovanu vec uz nema, odosiela len postou, postu neznasam, odosle az ked mu posles peniaze, nemas istotu ci ti to pride alebo nie.

anonym_62a029
Dnes o 16:13

Ja tu nakupujem rada, ale vela veci je tu starych pridanych pred 6 rokmi, 3 rokmi a take ja nekupujem,cize ak je nieco starsie ako rok tak nemam zaujem. A druha vec je ze nenakupujem od zien co maju secondhandy a maju 5000 inzeratov, zla skusenost veci boli obnosene, smradlave. Najradsej nakupujem od mamiciek co predavaju veci po svojich detoch tych je tu pomenej

Na V mi chyba popis veci, niekedy su tam len fotky popis nikde pripadne len jedna foto. Prisli mi tiez z V veci inej velkosti ako bolo uvedene

lilitela
autor
Dnes o 16:15
@anonym_62a029

Ja tu nakupujem rada, ale vela veci je tu starych pridanych pred 6 rokmi, 3 rokmi a take ja nekupujem,cize ak je nieco starsie ako rok tak nemam zaujem. A druha vec je ze nenakupujem od zien co maju secondhandy a maju 5000 inzeratov, zla skusenost veci boli obnosene, smradlave. Najradsej nakupujem od mamiciek co predavaju veci po svojich detoch tych je tu pomenej

Na V mi chyba popis veci, niekedy su tam len fotky popis nikde pripadne len jedna foto. Prisli mi tiez z V veci inej velkosti ako bolo uvedene

@anonym_62a029 A co je zle na 3 rocnych veciach? Vnimas tam nejako upadok materialu, ci nieco ine?

anonym_62a029
Dnes o 16:16
@lilitela

@anonym_62a029 A co je zle na 3 rocnych veciach? Vnimas tam nejako upadok materialu, ci nieco ine?

@lilitela no chodia uz potom natuchnute a tak dierky....Niektore zeny maju veci v pivniciach a take veci ja nechcem co 2 roky boli takto skladovane napr. najradsej nakupujem veci co aktualne mamicky vytriedia..Naozaj veci pridane pred viac ako rokom nekupujem.

alickapusinka
Dnes o 16:26
@emilia8654

Keď už nič iné, tak to nešťastné poštovné Slovenskej pošty. Predtým to išlo bez problémov za pár "korún". Kúpila som tu kopu krásnych vecí pre deti, ale teraz už naozaj nie som ochotná platiť za každý balík/ček viac než 3€.

@emilia8654 presne tak máš uplnu pravdu kupovala som aj aj pravidelne a dosť veľa ked bola lacna pošta teraz sa to už ani neoplatí.Niktore veci od predavajucej su lacnejšia ako pošta. A perla že darujem len k nakupu čím predavajuce nútia kupiť tovar aj ked nič človek nepotrebuje.

anonym_62a029
Dnes o 16:30

A este ma napadlo ze velmi malo zien tu posiela cez packetu, pritom to je aj lacnejsie aj jednoduchsie

anonym_3a090a
Dnes o 16:31
@lilitela

@lilitela záleží na veľkosti balíka ale dajme tomu, že sa bavíme pri sume do 2€ pri SK predajcovi a do 3€ pri CZ, čo sa týka PL je to okolo 3.50€. A je tam ochrana kupujúceho, takže keď ti pošle niečo iné, než si objednáš alebo nepošle nič, neprídeš o peniaze.

anonym_c61809
Dnes o 20:02

Ja mám skúsenosť z opačnej strany, stále sa mi darí predávať.
Po deťoch som tu predala všetko oblečenie, no predávam ako balík oblečenia po 20-30 kusoch a podľa veľkosti. Predávam len čisté a voňavé veci, žiadne diery poškodené nič. Knihy a hračky po deťoch tiež dobre sa predávajú. No je pravda že pred vianocami išiel obchod lepšie keď ľudia zháňali za málo peniaz. Cez rok je to slabšie. Čo sa týka poštovného posielam len poštou alebo osobný odber. Blbosti ako darujem k nákupu alebo vymieňanie vecí nerobím.

liv1
Dnes o 20:12

Ja som par tyzdnov platila plus, ale koncim s tym. Nepredala som nic, aj mi zimne boty sice nenosene dali do “novych” a nie bazara, tie inzeraty si nikto ani nekukne. I tak 95% veci darujem a dcera si uz bude svoje predavat sama ale inde.

lilitela
autor
Dnes o 22:07
@anonym_c61809

Ja mám skúsenosť z opačnej strany, stále sa mi darí predávať.
Po deťoch som tu predala všetko oblečenie, no predávam ako balík oblečenia po 20-30 kusoch a podľa veľkosti. Predávam len čisté a voňavé veci, žiadne diery poškodené nič. Knihy a hračky po deťoch tiež dobre sa predávajú. No je pravda že pred vianocami išiel obchod lepšie keď ľudia zháňali za málo peniaz. Cez rok je to slabšie. Čo sa týka poštovného posielam len poštou alebo osobný odber. Blbosti ako darujem k nákupu alebo vymieňanie vecí nerobím.

@anonym_c61809 no a mne vôbec. A po koľko predávaš balíky oblečenia ci hraciek?