Problémy s vrátením peňazí z H&M
Ahojte všetci :-) prosím vás stálo sa vám v poslednom čase že ste vrátili tovar z H&M na predajni a peniaze vám na účet ešte stále neprišli? Ja čakám od 20.10. a vždy som mala na účte do pár dní Max 4 dní vrátane víkendu a teraz nie. včera mi oznámili že je to globálny problém a mám byť trpezlivá a čakať. Ďakujem za odpoveď.
@anonym_autor majú na to tuším 30 dní, neboj prídu, ja som tiež čakala dlhsie
teraz majú problémy všetci s tými menami majiteľov účtu, to hodne zdržuje ...
@anonym_autor áno, aj ja čakám na vrátenie € z 21.10...už mi prišli aj peniaze z neskoršej vratky a tie (21.10) stále nic
Presne ako ty. 20.10. vrátený tovar na predajni a peniaze nikde. Dvakrát mi odpísali, že mi ich poslali 21.10., ale mne nič neprišlo. Nie je to nízka suma.
Presne ako ty. 20.10. vrátený tovar na predajni a peniaze nikde. Dvakrát mi odpísali, že mi ich poslali 21.10., ale mne nič neprišlo. Nie je to nízka suma.
@anonym_autor
@tt247 technický problém by mal byť odstránený a peniaze by mali prísť pondelok/utorok
@anonym_autor
@tt247 technický problém by mal byť odstránený a peniaze by mali prísť pondelok/utorok
@dagmaraspi ďakujem veľmi pekne za informácie 👍 veľmi ste ma potešili.
@dagmaraspi ďakujem veľmi pekne za informácie 👍 veľmi ste ma potešili.
@anonym_autor volala som na infolinku, tak snáď to tak bude 😊
Volala som aj ja, také isté info mám ako @dagmaraspi
Update: práve mi prišla refundácia, snáď príde asap aj vám.
Update: práve mi prišla refundácia, snáď príde asap aj vám.
@tt247 aj mne 😀 hurá
@anonym_autor volala som na infolinku, tak snáď to tak bude 😊
@dagmaraspi už mi prišla refundácia 😀👍 snáď aj vám čoskoro nabehne platba
@dagmaraspi už mi prišla refundácia 😀👍 snáď aj vám čoskoro nabehne platba
@tt247
@anonym_autor už aj mne 🤗
Oni sú zvyčajne rýchli, ale raz sa mi stalo, že to trvalo takmer dva týždne. Určite ti vydali potvrdenie, tak keby niečo, môžeš to "reklamovať".
Ahojte, prosim vas urobila som online nakup na H&M ale malemu nesedia veci, ked vratim na predajni vratia mi peniaze na darcekovu kartu alebo na platobnu kartu? Ešte v lete som vracala kraťasy a nedali mi peniaze ale darcekovu kartu 😥
Ahojte, prosim vas urobila som online nakup na H&M ale malemu nesedia veci, ked vratim na predajni vratia mi peniaze na darcekovu kartu alebo na platobnu kartu? Ešte v lete som vracala kraťasy a nedali mi peniaze ale darcekovu kartu 😥
@anonym_62ca22 Vždy vrátim na predajni a vždy na účet vrátia peniaze. Vrátiť treba v lehote a musia mať údaje, kde majú peniaze vrátiť - iban.
@anonym_62ca22 mne vždy vrátili peniaze.
@anonym_62ca22 mne vždy vrátili peniaze.
@veronicka1901 teraz som bola v KH v Košiciach a vracaju iba na kartu nie hotovost
@veronicka1901 teraz som bola v KH v Košiciach a vracaju iba na kartu nie hotovost
@tinusicka Posielajú na účet. Nie hotovosť ani darčekovú kartu. Normálne vracajú peniaze na účet. Neviem teda.
@tinusicka A ako si platila za objednávku? Tým istým spôsobom vracajú peniaze, či nie?

Toto ma prekvapuje, pokiaľ viem v HM-ku tovar maximálne vymieňajú, nevracajú späť peniaze...